Haberler

Amerika'dan Gelen Türk Öğrenciler Başkanlığı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Amerika Müslümanlar Birliği tarafından düzenlenen kültür gezisi kapsamında Türkiye'ye gelen öğrenciler Başkanlığı ziyaret etti.

15 Türk öğrencinin katıldığı ziyarette öğrencileri YTB Başkan Yardımcısı Dr. Gürsel Dönmez, Kurumsal İlişkiler ve İletişim Daire Başkanı Gazali Çiçek ve Yurtdışı Vatandaşlar Daire Başkanı Murat Gürbüz karşıladı.

Ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan 15 kişilik öğrenci grubuyla sohbet eden YTB Başkan Yardımcısı Dr. Gürsel Dönmez, gençlere kurum hakkında bilgiler verdi.

Başkanlığımızın da destek sağladığı Amerika'da yaşayan Türk gençlerine Türk kültürünü ve tarihini daha yakından tanıtmak amacıyla düzenlenen program kapsamında Edirne, İstanbul, Bursa, Çanakkale, Gaziantep ve Ankara şehir gezileri yapıldı.

Tür öğrenciler, Başkanlığımızda gerçekleştirilen görüşmenin ardından geziyle ilgili gözlemlerinin yer aldığı Türkçe kompozisyon ve şiirlerini okudu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Gürsel Dönmez Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title