Haberler

Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması 2013 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve rekor bir katılımın sağlandığı Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nda Anadolu Cam Tasarım Merkezi'nin tasarladığı 6 ürün ödül aldı.

Yarışmaya başvuru yapan 203 ambalajın 12 farklı kategoride yarıştığı yarışmada, 96 ambalaj yarışmanın ilk bölümünde yetkinlik ödülü almıştı.

Türk firmaların yurtiçinde ve yurtdışında üretmiş oldukları ve piyasaya sürdükleri ürünler ile katıldıkları Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması, WPO-World Packaging Organization (Dünya Ambalaj Örgütü) tarafından da akredite edilerek yetkinliği tanınmış bir yarışmadır. Yarışma kuralı uyarınca Yetkinlik ödülüne layık görülen ambalajlar dilerlerse WPO'nun düzenlediği WorldStar Yarışması da dahil uluslararası yarışmalara katılma hakkı kazanmaktadır.

Yarışmanın ikinci aşamasında "Yetkinlik 2013" ödülüne layık görülen ambalajlar arasında yapılan değerlendirmelerde her bir kategorinin Altın, Gümüş ve Bronz ödülleri belirlendi. Bu ödüller, 2 Eylül 2013 tarihinde İstanbul?da düzenlenen törende açıklandı.

Anadolu Cam Tasarım Merkezi'nin Yetkinlik Ödülü aldığı 6 tasarımının 2'si Gümüş, 1'i Bronz, 3'ü de Yetkinlik ödülüne layık görülmüş oldu.

İçecekler Kategorisi

Gümüş Ödüller:

Freşa Doğal Maden Suyu Şişesi:

Tasarımcı: Filiz Cömert

Cappy & Fuse Tea Cam Şişe Serisi

Tasarımcı: Gökhan Toraman

Bronz Ödül:

Dimes Premium Meyve Suyu Şişesi

Tasarımcı: Eda Yılmaz, Oya Akman

Yetkinlik Ödülü:

Ceysu Su Şişesi

Tasarımcı: Gökhan Toraman, Oya Akman

Gıda Kategorisi

Yetkinlik Ödülleri:

Kristal Yağ Şişesi

Tasarımcı: Eda Yılmaz

Suzan&Haluk Dinçer Zeytinyağı Şişesi

Tasarımcı: Kaan Hirst

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Cam Eda Yılmaz Gümüş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title