Haberler

Amasya Maç Öncesi Pankart Açan Genç, Nişanlısına Kendini Affettirdi

Maç öncesi pankart açan genç, nişanlısına kendini affettirdiAMASYA'da oynan Yeni Amasyaspor-Atakum Belediyespor maçı öncesinde sahaya çıkarak 'Çocukluk aşkımsın.

Maç öncesi pankart açan genç, nişanlısına kendini affettirdi

AMASYA'da oynan Yeni Amasyaspor- Atakum Belediyespor maçı öncesinde sahaya çıkarak 'Çocukluk aşkımsın. Benim aşkım senin sahiline vurdu. Serap'ım' yazılı pankart açan 25 yaşındaki Ahmet Şimşek, dargın olan nişanlısı 21 yaşındaki Serap Bildirici ile barıştı.

Amasya 12 Haziran Şehir Stadyumunda Bölgesel Amatör Ligi'nin 9'uncu haftasında Atakum Belediyespor ile Yeni Amasyaspor maçı öncesinde İstanbul'dan gelen Ahmet Şimşek nişanlısı Serap Bildirici'nin gönlünü almak için sahaya çıkarak pankart açtı. Üzerinde 'Çocukluk aşkımsın. Benim aşkım senin sahiline vurdu. Serap'ım' yazılı pankart önünde fotoğraf çektiren Ahmet Şimşek, nişanlısı Serap Bildirici'den özür diledi. 2 ay önce nişanlandığı sevgilisi için pankart açan Ahmet Şimşek'i maç izlemek için statda bulunan taraftarlar da alkışlayarak destekledi. Nişanlısı ile aralarında kırgınlık yaşandığını söyleyen Ahmet Şimşek, "Aramızda kırgınlık vardı. Düzeltmek ve gönlünü almak için özellikle bu pankartı açmak için İstanbul'dan bu maça geldim. Açtığım pankart sonrası nişanlım çok sevindi, mutlu oldu. Aramızdaki kırgınlıkta ortadan kalktı. Amasya stadındaki arkadaşlar ve basın mensupları da bizlere bu konuda yardımcı oldular. Hepinize teşekkür ederim. Buradaki arkadaşlarım sağolsun çok yardımcı oldular. Mutlu sona ulaştım, çok mutluyum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeni Amasyaspor Ahmet Şimşek Atakum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title