Haberler

Odunları buzdolabına yerleştirip yakan kadın hayatını kaybetti

Güncelleme:

Giresun'da yalnız yaşayan Alzheimer hastası bir kadın, odunları soba zannettiği buzdolabına doldurduktan sonra ateşe verdi. Çıkan yangında dumandan zehirlenen 81 yaşındaki talihsiz kadın hayatını kaybetti.

Giresun'da, yalnız yaşadığı tek katlı evde soba zannettiği buzdolabına koyduğu odunları ateşe veren Alzheimer hastası Hayriye Yılmaz (81), çıkan yangında yoğun dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

ODUNLARI SOBA YERİNE BUZDOLABINA KOYUP ATEŞE VERDİ

Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Boztekke köyünde meydana geldi. Alzheimer hastası Hayriye Yılmaz, iddiaya göre, yalnız yaşadığı evde sobayı yakmak istedi. Yılmaz, soba yerine buzdolabını açarak içine koyduğu elindeki odunları ateşe verdi.

Odunları buzdolabına yerleştirip yakan kadın hayatını kaybetti

TALİHSİZ KADIN, YANGINDA DUMANDAN ZEHİRLENEREK CAN VERDİ

Evi kısa sürede yoğun duman sararken, yangını fark eden komşuların ihbarı üzerine adrese itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, yapılan incelemede Hayriye Yılmaz'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Çıkan yangında yoğun dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği belirlenen yaşlı kadının cenazesi, savcılık incelemesi sonrası otopsi için hastane morguna götürüldü. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Odunları buzdolabına yerleştirip yakan kadın hayatını kaybetti

Odunları buzdolabına yerleştirip yakan kadın hayatını kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Giresun Güvenlik Ölüm Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

asim faslihan:

Çok üzücü çok üzüldüm. Bende yanlız yaşiyorum 40 yaşındayım. Biz insanlar ne kadar aciziz. Ne oldum dememek ne olacagım demek lazım

325
4
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Eğer çocukları varda o kadını o halde yalnız bıraktılarsa bunun vebalini hem bu dünyada hem de ahirette çekerler.

240
6
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Çok üzücü çoluk çocuğu yakınları yok muymuş tek başına alzheimer hastası ölüme terk etmişler resmen.

194
2
yanıtYanıtla
beyoglu beyoglu:

sen benım acınımı al Allahım tez zmanda

4
19
yanıtYanıtla
can:

allah herkesin yardımcısı olsun bende tek yaşayıp tek ölecem rahatlızlığımdan dolayı evenemiyorum :(

16
3
yanıtYanıtla
nadya izzet:

her şeyin hayırlısını dilemekte fayda var. Eminim bir yerlerde size ihtiyaç var hiçkimse boşuna yaratılmadı bu alemde. Nerede nasıl bir yerim var bunu araştırın bence. Birilerine iyi geleceğinizden eminim.

yanıt8
yanıt1
Dilek Bozkurt:

81 yaşındasın ve yanlız yaşıyorsun çok üzücü yaşlıların takibi yapılmalı evlerinde ne haldeler çoçukları bakıyormu bakmıyorsa devlet korumasına alınmalılar.

14
0
yanıtYanıtla
Dilek Bozkurt:

81 yaşındasın ve evde yanlız yaşıyorsun çok üzücü yaşlılar belli yaştan sonra evlerinde kontrol edilmeli yaşam koşulları ve aileleri yok ise devlet korumasına alınmalı.Muhtarların tespit edip bildirmesi lazım sadece seçilmekle olmuyor.

12
0
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

NERDE BU DEVLET

7
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title