Haberler

Altın Portakallı Yönetmen

48.Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden "Güzel Günler Göreceğiz" filmi ile 4 ödülle dönen yönetmen Hasan Tolga Pulat, sinema ve ödül alan filminin serüvenini Yaşar Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı.

48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden "Güzel Günler Göreceğiz" filmi ile 4 ödülle dönen yönetmen Hasan Tolga Pulat, sinema ve ödül alan filminin serüvenini Yaşar Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı.

Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü Cep Sineması'nda düzenlenen etkinlikte yönetmen Hasan Tolga Pulat, Sanat ve Tasarım Fakültesi Film Tasarım Bölümü öğrencilerine sinema serüvenine nasıl başladığını, yaşadığı zorlukları ve sektörde başarılı olmanın ipuçlarını anlattı.

ALDIĞIMIZ TEPKİ BİZİ MUTLU ETTİ

Yaşar Üniversitesi Film Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Onur Çakaloz'un eski öğrencilerinden biri olan Hasan Tolga Pulat, ödül alan filmin kamera arkasında yaşananları aktardı. "Güzel Günler Göreceğiz" filminin gösterimi sonrası aldıkları tepkinin düşündüklerinden farklı olduğunu kaydeden Pulat, şöyle konuştu: "Filmin ben ve ekibim olarak istediğimiz gibi olmadığını düşündük ama seyirciler tarafından çok beğenildiğini gördük, bu da bizi çok mutlu etti"

Güzel Günler Göreceğiz filmine çok güvendiğini, filmin ödül kazanmasında çalıştığı oyuncuların büyük etken olduğunu vurgulayan Pulat, şunları söyledi: "Filme sizden başka birçok kişi girdiği zaman fikirler çeşitleniyor ve haliyle bazı şeyler değişiyor ve bu da güzel bir yapımı ortaya çıkarıyor"

Öğrencilere sinemada başarılı olmanın inceliklerini aktaran yönetmen Hasan Tolga Pulat, oyuncuların da fikirlerinin dikkate alınması gerektiğini kaydederek "Oyuncuların filmle

ilgili yorumlarını dikkate alın. Onlar sizin görmediğiniz bazı şeyleri görebilir ve filminiz daha güzel bir hale gelebilir. Mutlaka ama mutlaka çekebildiğiniz kadar yazın" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Tolga Pulat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title