Haberler

Altay'ın 100'üncü Yıl Balosuna Ağır Toplar Katılmadı

Güncelleme:

Altay'ın 100'üncü yıl balosuna camianın ağır topları Kemal Zorlu, Hanri Benazus, Mahmut Özgener, Ahmet Taşpınar ve Erdinç Altınyeleklioğlu, katılmadı.

Altay'ın 100'üncü yıl balosuna camianın ağır topları Kemal Zorlu, Hanri Benazus, Mahmut Özgener, Ahmet Taşpınar ve Erdinç Altınyeleklioğlu, yurt dışında bulunan Sabri Sevenoğlu, davetli oldukları halde katılmazken Nafiz Zorlu'nun davet edilmediği öğrenildi.

Siyah beyazlı kulüpte 4 dönem başkanlık yapan Nafiz Zorlu, "Polemik yaratmak istemiyorum ama kırgınım. En azından bir telefon beklerdim. Aranmadığım için ayaklarım gitmedi" dedi. Yönetim basında geçmişten bu yana aynı sorunların yaşandığını sözlerine ekleyen Nafiz Zorlu, şöyle konuştu:

"Ne yazık ki kurumsal yapı bir türlü oturtulamıyor. Bu yönetim anlaşıyı artık demode oldu. Kulüp profesyoneller tarafından yönetilmeli. Benim aranıp aranmamam çok önemli değil. Ancak bir düzen oturtulmalı. Altay adına endişe ediyorum. İdari açıdan reform yapılması lazım. Bu anlayışla Altay'ın yükselme şansı çok düşük."

GÜNDOĞDU ŞENLENECEK

İzmir'de 16 Ocak'ta havanın yağışlı olması nedeniyle ertelenen Altay'ın 100'üncü yıl kortej yürüyüşü ve meşale şovu yarın yapılacak. Siyah beyazlı taraftarlar Alsancak Stadı önünde bir araya gelip Gündoğdu Meydanı'na kadar yürüyecek. Kulübün kuruluş yılı 1914'e ithafen saat 19.14'te meşalelelerini yakacak Altaylılar, renkli görüntüler oluşturacak. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Taşpınar Mahmut Özgener Hanri Benazus Kemal Zorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title