Haberler

Altay'da Teknik Ekip de Değişti

Spor Toto 3'üncü Lig temsilcilerinden Altay'da, yönetimin yeniden anlaşma sağladığı teknik direktör Serdar Sabuncu'nun ekibi tamamen değişti.

Spor Toto 3'üncü Lig temsilcilerinden Altay'da, yönetimin yeniden anlaşma sağladığı teknik direktör Serdar Sabuncu'nun ekibi tamamen değişti.

Siyah beyazlılarda geçen sezon görev alan Yardımcı Antrenör Tayfun Özkan, Kaleci Antrenörü Mücahit Dönmez ve Performans Antrenörü Mehmet Can Karagöz ile yollar ayrılırken, teknik heyete 6 yeni isim katıldı. Sabuncu'nun yardımcılıklarına Çağlar Volga ve Umut Erdal, kaleci antrenörlüğüne Reha Özmen getirilirken, Fatih Aktürk kondisyoner, Suat Maden ve Uğur Gençoğlu asistan antrenör oldu.

Çağlar Volga'nın geçen sezon Osmanlıspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'la çalıştığını, antrenörlüğe Altay'da başlayan Umut Erdal ile siyah beyazlı kulübün altyapısında daha önce Türkiye şampiyonluğu elde ettiklerini hatırlatan Sabuncu, "Cüneyt Dumlupınar ile Kayserispor'da Süper Lig heyecanı yaşayan, geçen sezon Karşıyaka'da görev alan Reha hocamız da beni kırmadı. Kondisyonerimiz Fatih aynı zamanda akademisyen kimliğine sahip. Asistan antrenörlerimiz Suat ve Uğur analiz ve scout olarak görev alacak. Bu ekip uzun yıllar iyi işler yapacak" dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Aktürk Can Karagöz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title