Haberler

Algida Maraş Usulü İle Yaz Ramazan'ının Geleneklerini Yaşatıyor!

Güncelleme:

Geleneksel dondurma lezzeti, Algida Maraş Usulü, Ramazan'a özel yeni reklamında Küçük Ağa dizisinin yıldızlarını iftar sofrasında buluşturdu.

Anne, baba, çocuk, anneanne ve dededen oluşan Küçük Ağa ailesi bireylerini dizinin sevilen yıldızları Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Türk izleyicisinin çok sevdiği minik oyuncu Emir Berke Zincidi oluşturuyor.

Algida Maraş Usulü Ramazan'a özel reklam filminde Türkiye'nin en sevilen ailesi Küçük Ağa dizisinin ünlü oyuncuları Ramazan'ın bereketi iftar sofrasında buluşuyor. Üç kuşağı bir araya getiren bu yeni reklam filminde Küçük Ağa ailesinin bireyleri ailenin en büyüğü dededen, Yaz Ramazanı'nın geleneklerini dinliyor.

Reklam filminde aile bireyleri evlerinin bahçesinde, sıcak bir yaz akşamında yedikleri iftar yemeği ardından keyifli bir sohbete dalıyorlar. Ailenin en küçüğü Emir Berke Zincidi'nin dedesini canlandıran Zeki Alasya, Zincidi'ye 32 yılda bir yaşanan Yaz Ramazan'ının gelenekleri hakkında öğütler veriyor. Yaz Ramazan'ının geleneklerden bir tanesi olan Algida Maraş Usulü dondurmanın Emir Berke Zincidi tarafından sofraya getirilmesiyle ailenin iftar sonrası keyfi katlanmış oluyor. Masanın etrafındaki mutlu aile bireyleri Algida Maraş Usulü dondurma ile serinletici ve lezzetli tatlı keyfini birlikte paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emir Berke Zincidi Zeki Alasya Küçük Ağa Algida Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title