Haberler

Albay Yalçın Enç Kore Gazisinin Elini Öptü

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıldönümü coşkuyla kutlanırken, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kore Gazisi Hasan Şenel'in elini öperek plaket takdim etti.Kdz.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü coşkuyla kutlanırken, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kore Gazisi Hasan Şenel'in elini öperek plaket takdim etti.

Kdz. Ereğli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla Atatürk anıtında bir tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende, Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç ve Ereğli Belediye Başkan Vekili Özkan Özyağcı tarafından gazilere plaket verildi. Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç ise Kore Gazisi Hasan Şenel'in elini öpüp plaketini takdim etti.

Plaket töreninin ardından TED Koleji bando takımı öğrencilerinin konseri ilgiyle izlendi. Mini konser sırasında TED Koleji bando takımı 6. sınıf öğrencisi İpek Çolakoğlu (13) baygınlık geçirdi. Öğretmenleri tarafından TED koleji aracına götürülen öğrenciye müdahale edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

deniz kıdemli yalçın enç karadeniz kore Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title