Haberler

Albay, Gazinin Plaketini Elini Öperek Verdi

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92'nci yılı nedeniyle düzenlenen törende gazilere plaket verildi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92'nci yılı nedeniyle düzenlenen törende gazilere plaket verildi. Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kore Gazisi Hasan Şenel'in plaketini elini öperek verdi.

Belediye Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene Kaymakam İbrahim Çay, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Ereğli Belediye Başkan Vekili CHP'li Özkan Özyağcı, askeri erkan, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Anıta çelenk konulması ve Belediye Başkan Vekili Özkan Özyağcı'nın konuşmasının ardından TED Koleji'nin bando takımı mini konser verdi. Bando takımındaki öğrencilerden 13 yaşındaki İpek Çolakoğlu, konser sırasında sıcak havadan etkilenerek baygınlık geçirdi. Çolakoğlu'na ilk müdahaleyi öğretmenleri yaptı. Bir öğretmeni tarafından kucaklanarak minibüse taşınan öğrenci, burada kendine getirilmeye çalışıldı. Bir süre sonra öğrenci kendine gelirken, çevrede ambulans bulunmaması ise dikkat çekti.

Konserin ardından törene katılan gazilere günün anısına plaket verildi. Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kore Gazisi Hasan Şenel'in plaketini elini öperek takdim etti. Diğer gazilere de plaketlerinin verilmesinden sonra tören, halk oyunları gösterileri ile sona erdi. - Zonguldak / Ereğli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

deniz kıdemli yalçın enç karadeniz zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title