Haberler

Alaşehir'de Saman Yüklü Kamyon Alev Aldı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde saman yüklü bir kamyon seyir halindeyken alev aldı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde saman yüklü bir kamyon seyir halindeyken alev aldı. Yol kenarındaki bağ alanına da sıçrayan yangını itfaiye ekipleri 3 saatlik bir çalışmayla söndürdü.

Bu sabah saat 08.30 sıralarıda Alaşehir'e bağlı Piyadeler beldesi - Toygar Köyü karayolu Selik mevkiinde saman yüklü bir kamyon seyir halindeyken alev aldı. Sürücü Akın Özkan, 43 RC 902 plakalı kamyonuna tarlasından yüklediği saman balyalarını evine taşırken, henüz bilinmeyen bir nedenler kamyonun arka bölümünden saman balyalarını alev sardı. Çevredeki bağlarda çalışanların uyarmaları üzerine kamyonu durdurup, halatları kesen sürücü alevlerin büyümesine engel olamadı. Kamyonun yanmasıyla yol kıyısında bulunan yaklaşık 3 dönüm bağ alanı alevlerin etkisiyle kurudu. Yangına müdahale eden Alaşehir, Piyadeler ve Kemaliye belde belediyeleri itfaiye ekipleri yaklaşık 3 saat gibi bir çalışmadan sonra yangını söndürebildiler. Kamyon sürücüsü Akın Özkan, "Tarladan yüklediğim saman balyalarını taşırken, çevre bağlarda çalışan işçiler işaret ederek, kamyonun arka tarafında alevlerin olduğunu uyardılar. Kamyonu durdurup aşağıya indim. Saman balyaları arka bölümden alev almışlar. Bıçağı alıp, halatları kestim ve kamyonu kurtarmak için biraz süratli olarak hareket ettim. Amacım yanan balyaların yere düşmesiyle kamyonumu kurtarmayı düşünmüştüm. Ama olmadı. Alevler birden her tarafı sardı. Kendimi zor kurtardım. Tahminim egzozdan çıkan çıtlaklarla alev alabilir. Başka bir ihtimal veremiyorum" dedi. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Piyadeler Alaşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title