Haberler

Alanya'daki Minibüsün Gölete Uçması

Baraj inşaatında çalışan işçileri taşıyan minibüsün gölete uçtuğu kazada yaşamını yitiren 8 kişi ile yaralıların isimleri belirlendi Antalya Valiliğinden yapılan açıklamada, kazanın, şoförün yoldaki buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleştiği bildirildi.

Alanya'da minibüsün gölete uçması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren 8 kişi ile 5 yaralının kimlikleri belirlendi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bayram Özkan'ın kullandığı, inşaat işçilerini taşıyan 07 UP 587 plakalı minibüsün gölete uçtuğu kazada, Mehmet Metin, Ömer Dinç, Faruk Orca, Aykut Aydın, Şevket Şimşek, Bünyamin Erdoğan, Osman Dut ve Furkan Bakır hayatını kaybetti. Ölen 8 kişinin cesedi araçtan çıkarıldı.

Cenazelerden 6'sının şantiye alanına getirildiği, ikisinin ise Alanya Devlet Hastanesi morguna gönderildiği öğrenildi.

Kazada yaralanan sürücü Bayram Özkan ile araçta bulunan Vedat Baykara, Bünyamin Şahin, Yaşar Çoku ve Halil İbrahim Mutlu, Alanya ve Antalya'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

İşçilerin bölgedeki baraj çalışmalarını yürüten bir inşaat şirketinde çalıştıkları öğrenildi.

Öte yandan Antalya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise saat 07.45 sıralarında Alanya ilçesi Demirtaş beldesi Karapınar köyü Çayarası mevkisinde baraj inşa eden şirkete ait şantiyede çalışan işçileri taşıyan servis aracının gölete düştüğü ihbarı geldiği belirtildi. Bunun üzerine Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekibi, ambulans helikopter ile sağlık ekiplerinin bölgeye sevk edildiği bildirildi.

Açıklamada, ait işçileri taşıyan servis aracının, şoförün yoldaki buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiği, yolun kenarında bulunan regülatör göletine uçtuğu kaydedildi.

Minibüste bulunan 8 işçinin öldüğü, 5 işçinin yaralandı belirtilen açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Metin Ömer Dinç Antalya Aydın Politika Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

Çekya'nın EURO 2024 kadrosu! Çekya EURO 2024 aday kadrosunda kimler var? Bahar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250 Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte 2 filmi konusu, oyuncuları ve Aykut Enişte 2 özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Aykut Enişte 2 ne zaman, nerede çekildi? #128250 İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title