Haberler

Atatürk heykeline balyozlu saldırı

Güncelleme:

Sakarya'da bir kişi, elindeki balyozla Atatürk heykeline saldırdı. Gözaltına alınan şahıs, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Sakarya'nın'nın Akyazı ilçesinde bir kişi, elindeki balyozla Atatürk heykeline saldırdı. Saldırı anı cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, şüpheli gözaltına alındı. Zanlı, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Akyazı ilçesine bağlı Ömercikler Mahallesi'nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi, elindeki balyozla Atatürk heykeline vurarak saldırdı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından şüpheli gözaltına alındı.Saldırı anı ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Akyazı'da Atatürk Heykeline Balyozla Zarar Veren Şüpheli Tutuklandı

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Y.U'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlı, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Akyazı Belediyesi ekipleri, zarar gören heykelin çevresini güvenlik şeridine alarak tadilat çalışması başlattı.

Akyazı'da Atatürk Heykeline Balyozla Zarar Veren Şüpheli Tutuklandı

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

sade vatandaş:

son osmanlı padişahının yurdu işgaline seyirci kaldığı düşmanları yurttan kovan Atatürkün heykeline saldıran ve o zihniyette olanlar Atatürk ve slah arkadaşları düşmanla mücadele ettiği zamanlar bilin bakalım neredeydiler çanakkalede mi,trablusgarpta mı yoksa adalarda modalardamıydılar yada başka bir yerlerdemiydiler

50
47
yanıtYanıtla
Est Este:

hepsi sahteden molla olmuştu, savaştan kaçtılar.

yanıt6
yanıt3
mahalle sakini:

Biraz düşünürsen bahsettiğin kişinin bir osmanlı askeri olduğunu ve devletten aldığı emirleri yerine getirdiğini anlarsın. Emirleri yerine getirirken kırk dereden su getirerek şart koşarak zorla yaptığını gördüğünde şaşırabilirsin.

yanıt21
yanıt20
haksız mıyım:

600 sene osmanlıda, ondan öncesinde malazgirtten beri bin yıldır bu toprakları vatan yapan ecdada laf sayan soy suz dur... türkiye devletimiz, önceki devletimizin osmanlının bakiyesidir. hiçkimsenin özel mülkü, babasının malı değildir.

yanıt6
yanıt2
Export 86:

İnsana saldıran yaralayan tutuklanmiyor da betona 2 tekme atan tutuklanıyor gelde adalet bekle

28
34
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

yattıgı yerden bazı insanları kudurtmaya devam ediyor canım ATAM.

21
17
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Seçim yaklaştı yine Atatürk heykeline saldırı. Ya parti binalarına silah tıktırırlar sonra bizi susturamayacaksınız derler, ya da Atatürk'e saldıranları affetmeyeceğiz derler. Bu saldırılar neden seçimler geçince yaşanmıyor.

7
0
yanıtYanıtla
ARZ GNY:

SAÇMA SAPAN KONUŞMA LA...

7
0
yanıtYanıtla
ertunga alp:

Laiklik elden gidiye , o sevmediğiniz padişah samsuna gel demeseydi yüzbaşı olan zat ne yapacaktı acaba kendi tarihini bu kadar aldatan başka bir millet yoktur Yalanlarız dolanlarınız bir gün gün yüzüne çıkacak elbet bende uzun yıllar bu zatı sevdim toz konduramadım ama araştırdıkca baktım ki adam din düşmanı yunanın bize yapamadığını kalemle yapmış zaten

1
3
yanıtYanıtla
ertunga alp:

bunu yapan adamında heykeli dikilmeli mert birisiymiş helal olsun

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title