Haberler

Aksav'da 30 Çalışanın İşine Son Verildi

1995 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin organizasyonu için kurulan Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV)’da çalışan 30 çalışanın iş akdine son verildi.

1995 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin organizasyonu için kurulan Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV)'da çalışan 30 çalışanın iş akdine son verildi.

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin organizasyonu için 1995 yılında Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan AKSAV'ın ve Altın Portakal'ın teknik ve idari işlerde görevli 30 çalışanının 24 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel kurul öncesi iş akdine son verildi.

AKSAV Yönetim Kurulu Başkanvekili Yılmaz Erel, İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Şanlı ve Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Tekelioğlu'nun isimlerinin bulunduğu iş akdinin fesih belgesi tek tek çalışanlara tebliğ edildi. Yaklaşık 6 aydır AKSAV'dan maaş alamayan çalışanlar bugün AKM'de bulunan odalarını boşalttı.

Öte yandan, Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, AKSAV'la bir bağlarının bulunmadığını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title