Haberler

Savcı Akkaş'tan, Vali ve Emniyet Müdürü'ne Suç Duyurusu

Güncelleme:

Yolsuzluk soruşturmasında görevden alınan savcı Muammer Akkaş, Vali H. Avni Mutlu ve Emniyet Müdürü Selami Altınok hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yolsuzluk, rüşvet ve karapara soruşturmasının görevden alınan savcısı Muammer Akkaş suç duyurusunda bulundu.

VALİ, EMNİYET MÜDÜRÜ VE TÜM SIRALI AMİRLERE SUÇ DUYURUSU

Akkaş, soruşturma sırasında mahkemenin verdiği arama, el koyma ve gözaltı kararlarını uygulamayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali şube müdürünün yanı sıra, Vali Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve adli kolloğun tüm sıralı amirlerleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

DOSYA ELİNDE ALINMIŞTI

'Yolsuzluk ve rüşvet' iddialarına ilişkin açılan yeni soruşturma dosyası 'gizliliğin ihlali" nedeniyle TMK 10. madde ile yetkili Savcı Muammer Akkaş'tan alınmıştı. Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının ikinci dalgasıyla ilgili dosya elinden alınan Savcı Muammer Akkaş yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Savcısı olarak soruşturma yapmam engellenmiştir" demişti. 

Başbakan'ın hakkında “O savcı adaletin yüz karası” dediği savcı, adliye önünde yaptığı açıklamayla dikkat çekmiş, eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

FİKRET SEÇEN DE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili Fikret Seçen, koruma aracının ve iki koruma memurunun İstanbul Valisi'nin bilgisi dışında kendisinden alınması üzerine, suç duyurusunda bulundu.

Seçen tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği suç duyurusu dilekçesinde, koruma polisleri ve koruma aracının alındığı tarih itibariyle suç örgütleri tarafından kendisine yönelik düzenlenebilecek tüm eylemlerden İstanbul İl Emniyet Müdürü ve Koruma Şube Müdürü'nü sorumlu tuttuğu belirtildi.  Seçen’in sorumlu polisler hakkında görevi kötüye kullanmak suçundan dava açılmasını talep ettiği öğrenildi. 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Selami Altınok Muammer Akkaş Güncel - Operasyon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

adeladem.satir@laposte.net:

Ya bu adam ne istiyor belliki fetullah babasi kulaklarini cekmis vir si suna dur desin artik

19
38
yanıtYanıtla
demokraterdog@gmx.de:

Hadi halkın kahramanı sensin, demokrasinin ve adaletin savunması senin eline kalmış, oku bu yolsuzların canına, koyun olmayan halk arkanda.

21
33
yanıtYanıtla
Almanyali_66a.bozkurt@hotmail.com:

Cakma Demokrat..Sen bu Koyuna cok taktin Kardes....Isin gücün koyunla...Sen yoksa Coban misin ? Öpüldün xD

yanıt0
yanıt0
dddddeyup6_6@hotmail.com:

okumuş cahil demokrat sen daha ağaçta portakal iken bu türkiye batak içindeydi tayip Erdoğan bu durumlara getirdi allah ondan razı olsın ana rahmindeki çocuk bile borçlu dünyaya geliyordu hem koyunun sütünden derisinden etinden toynaklarından paça yapılır senin gibi yakan yıkan çapulcu ne yapılır

yanıt0
yanıt0
Almanyali_66a.bozkurt@hotmail.com:

Burda bazi Körlere söyleceklerim var. Sizler her adima ve herseye karsi cikiyorsunuz..Savci görevden alinmaz...HSKY`ya müdahele olmaz...Internet kisitlanmaz vs vs...Ama siz Tükriye`de yasadiginizin ve Türkiye nerden nereye geldigini biliyorsunuz deyil mi ? Önceleri sirt pirt Ordu cikar isine gelmedigi Hükümeti düsürür ve El kordu. Bilmem ne Yesil isminde biri vardi..Abdullah Catlisi vardi...Susurluk..vs..vs..Simdi de Ordunun yerini Cemaat ve Devletin icinde ve yüksek mevkilerdeki Adamlari almis..Yani ya onlarin dedigi olur yoksa bu Hükümet cöker...Yapmayin ALlah askina...Okdadar KÖR ve NANKÖR olmayin.Anladik..AKP yi sevmiyorsunuz da NERDEN geldiginizi unutmayin...Sankin piril piril bir gecmisten gelmissiniz de simdiki halinizi beyenmiyorsunuz....Simdiki haliniz 12 yil önce BATMIS bir Türkiye devir alsi AKP....Her gün Sehit haberleri gelen bir Türkiye Devir aldi AKP...Hastanede kuyruk..Bankalarda Emeklilerin kuyruk bekledigi Türkiye alsi AKP..UYANIN ve Kendinize gelin..Saygilar TÜRKIYEM

26
26
yanıtYanıtla
TÜRKİYELİeyup6_6@hotmail.com:

HELAL OLSUN ALMANYALI SANA BUNLAR NANKÖR 12 YIL EVVELKİ TÜRKİYEYİ GÖRSELERDİ BU GENÇLER DİĞER PARTİLERİN YANINDAN GEÇMEZLERDİ SONUNA KADAR AKP

yanıt0
yanıt0
ŞAHİN_1sinem_erol@ymail.com:

ŞUNU ANLAMAYAN BİR AZINLIK VAR YADA ANLAMAK İSTEMİYOR MESELE YOLSUZLUK DEĞİL ÖYLE OLSAYDI DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE MERKEZ BANKASINA KAMYON YANAŞTIRAN HORTUMCULAR İDAM EDİLMELİYDİ MESELE SEÇİLMİŞE BOYUN EĞDİRMEK ALAŞAĞI ETMEK BUGÜN BU HÜKÜMETE YAPILAN YARIN BAŞKA BİR HÜKÜMETE YAPILACAK.KÖPRÜ, HAVAALANI,KANAL İŞTE BÜTÜN MESELE BU....TÜRK MİLLETİ İRADENE SAHİP ÇIK

24
24
yanıtYanıtla
umut akınumutakin62@hotmail.com:

azınlıkı derken uyuma o azınlık artık sizsiniz.çoğunluk biliyor kimlerin nasıl doldurduğunu o ayakkabı kutularını...

yanıt0
yanıt0
Sinansin_360@hotmail.com:

20 yuzyilin dunya liderine de kumbaslar kuran zihniyet, bugun 21.yuzyilin dunya liderine kumbaslar kuruyor.

yanıt0
yanıt0
KAPAKCIcengiz.kudretlioglu@gmail.com:

Son saldırıların emri de verildi, maşalar son hamlelerini yaptı ve ortak bir şekilde suç duyurularına başladı. Artık bu operasyonların amacı tamamen ortaya çıktı, kimse çıkıp yolsuzluk vs. diye birbirini kandırmasın. Ak partiyi bitirme darbesidir bunun adı. Bunların sonunda kim ayakta kalacak, milli irade iradesine sahip çıkıp dik duracak mı? Bu yargı yaptıklarının cezasını çekecek mi önümüzdeki günlerde göreceğiz. Dik dur başbakanım, ümmet seninle...

16
30
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title