Haberler

Ak Partili Kaynarca: "İnternet Haberciliği Meslek Olacak"

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla İHA Silivri Temsilciliğini ziyaret etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla İHA Silivri Temsilciliğini ziyaret etti.

Ziyarete Kaynarca'nın yanı sıra AK Parti ilçe yöneticilerinden İnci Aydar, Ülkenur Büke, Mustafa Eren, Alparslan Çalış ve Orhan Aksu eşlik etti.

Kaynarca, salı günleri TBMM'de grup toplantısı ve meclis çalışmalarına dahil olması gerektiğini, bu sebepten bir gün önce basın mensuplarını ziyaret ettiğini belirtirken, İHA Muhabiri Yusuf Eker'in, 'internet haberciliği yasasının hangi aşamada olduğu' şeklindeki sorusu üzerine "Konu ile ilgili olarak uzmanlar çalışmalarını tamamladı gibi. Arzu ediyoruz ki en kısa sürede İnternet haberciliği meslek olacak. Bende eski bir gazeteci olarak bunu canı gönülden istiyorum" diye yanıtladı.

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Kaynarca ve ilçe yöneticileri İHA Silivri Temsilcisi Yusuf Eker'e çiçek takdim ederek buradan ayrıldılar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tülay Kaynarca Yusuf Eker Ak Parti Silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title