Haberler

AK Partili isme canlı yayında soruldu: 150 bin oyu olan HÜDA PAR'ın size ne gibi katkısı olacak?

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a konuk olduğu CNN Türk canlı yayınında "150 bin oyu olan HÜDA PAR'ın size ne gibi katkısı olacak?" sorusu yöneltildi. Yavuz bu soruya, "Biz partileri birleştirmiyoruz. Her parti kendi hükmü şahsiyetiyle orada duruyor. Biz ilkeler doğrultusunda bir araya geldik. Böyleyken meseleye Cumhurbaşkanımıza desteği nasıl artırırızdan bakıyoruz." yanıtını verdi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk ekranlarında Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Yavuz, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili de çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

HÜDA PAR TARTIŞMALARINA DA DEĞİNDİ

Önceki gün 14 Mayıs seçimlerine AK Parti listelerinden gireceği açıklanan HÜDA PAR tartışmaları da Yavuz'a soruldu. Yavuz, konu hakkında "Hür Dava Partisi, bahsedildiği gibi Hizbullah'la bir alakaları olmadığını çok net ifade ettiler. Teröre karşı durduklarını söylüyorlar." dedi.

"PARTİLERİ BİRLEŞTİRMİYORUZ"

Yavuz Canova'nın "Peki nasıl bir katkı umuyorsunuz HÜDA PAR'dan? Bir önceki seçimde 150 bin oydan bahsediliyor" şeklindeki sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Biz partileri birleştirmiyoruz. Her parti kendi hükmü şahsiyetiyle orada duruyor. Biz ilkeler doğrultusunda bir araya geldik. Böyleyken meseleye Cumhurbaşkanımıza desteği nasıl artırırızdan bakıyoruz. Geçmiş dönemde de HÜDA PAR destek vermişti, listelerden yer vermemiştik. Bu dönem listelerden yer veriyoruz."

"YENİDEN REFAH PARTİSİ İLE ÇOK NET ANLAŞMA ZEMİNİ OLUŞTU"

"Yeniden Refah Partisi ittifaka nasıl katıldı?" sorusuna da yanıt veren Yavuz, "Bir noktaya gelmiştik. Uzun müzakereler vardı. Ama gerçekten ilkeler doğrultusunda giden bir anlayış içerisinde ilerledi süreç. Geldiğimiz noktada bir parça kopar gibi oldu. Sonra datekrar o bıraktığımız noktaya geldik. Ve çok net anlaşma zemini oluştu. Çok şükür aynı ittifakın içerisine birlikte Cumhurbaşkanı adayının aynı olduğu bir anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Ali İhsan Yavuz AK Parti CNN Türk Haberler

500

Yorumlar (27)

DİYAR BEKİR:

1 MÜSLÜMANIN OYUDA 1 OYDUR ÖTE TARAFTAN 5 MİLYON PKKLININ OYU CHP YE GİDERKEN KİMSE SESİNİ ÇIKARMIYOR

427
325
yanıtYanıtla
Zamana Göre:

Haddini bil sen kimsin de bu ülkenin milyonlarca yurttaşına bu damgayı vuruyorsun.

yanıt73
yanıt115
Yücel AtaBir:

Mhp yüzde 6 alacak diyenler çok saçmalıyor Yüzde 9 dan aşşagı zor görür

452
206
yanıtYanıtla
Es Es:

saçmalama :)

yanıt123
yanıt170
Dr.Kimbel:

Su faydalari olacak bir bayan gazeteci bir daha bakan bey e soru soramiyacak sokaga cikmasi yasaklanacak Afganistan yönetimi gelecek hocalar zaten afgan pakistan suriye mültecisi olarak ülkeye girdi

155
373
yanıtYanıtla
ATA TÜRK:

Hahahahahahahaa 150 bin oy için taklacı güvercini gibi takla atıyorlar...bugünleri de gördük.

242
267
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

saadet gelecek partisi ap falan:))) Hayır amaç oy değil zaten. HDP liler hiç sevmez bu partiyi.

yanıt102
yanıt35
Blackened:

10 bin oyluk BTP için takla atanlar mi söylüyor bunu :))

yanıt213
yanıt95
rmzn00:

150bin oya bile ihtiyaçları var .. çünkü durumlarının kötü olduğunu biliyorlar.

176
324
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kadınlar ve Z kuşağı oyları karşı tarafa kazandıracak

yanıt43
yanıt36
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title