Haberler

AK Partili Babuşçu: Film 2023 Yılında Vizyona Girecek

Güncelleme:

Türkiye Cumhuriyeti'ni Osmanlı'nın 90 yıllık reklam arası olarak niteleyen AK Partili Tülay Babuşçu, eleştirilere karşı 'film 2023'te vizyona girecek' yanıtını verdi.

'Osmanlı İmparatorluğu'nun 90 yıllık reklam arasının sona erdi' polemiği devam ediyor. AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu bu akşam Facebook hesabından yaptığı açıklamada: 'Arkadaşlar reklam arası bitti, film başladı ve isteseniz de istemeseniz de 2023′te vizyona girecek' dedi.

"90 YILLIK REKLAM ARASI"

Babuşcu, sosyal medya hesabından yaptığı yorumda, Filistin Devlet Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihteki temsili Türk askerleri ile birlikte çekilmiş olan fotoğrafını paylaşarak, "Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin'i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı'yla Cumhurbaşkanı'mızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabi ki Sn Cumhurbaşkanı'mızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" demişti.

"BİR TWEET GÖRDÜM, HOŞUMA GİTTİ"

Babuşcu daha sonra, yaptığı açıklamada, konunun farklı değerlendirildiğini ifade ederek, "Bir tweet gördüm, hoşuma gitti, onu retweet ettim, daha sonda Facebook'a yazdım" şeklinde konuşmuştu.

"2023'TE VİZYONA GİRECEK"

Babuşcu bu akşam yine Facebook hesabından yaptığı 'Kamuoyuna duyurulur' başlıklı bir açıklama yaptı; açıklamada; Arkadaşlar reklam arası bitti, film başladı ve isteseniz de istemeseniz de 2023'te vizyona girecek dedi.

İşte o açıklamanın tam metni:

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Tülay Babuşcu Tülay Babuşçu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (245)

süleyman üstün:

kaleminize sağlık. . . vekilim. seviyesi düşükler siz yine küfür edin buyrun buyrun.

35
91
yanıtYanıtla
mustafa sabirliMobil-ANDROID:

bukadar hazımsızlık neyin nesi aceba. m.k.atatürk ve silah arkadaşları olmasaydı bu kadın böyle konuşma hakkına sahip olabilecekmiydi ege yunanların elindeyken kim kurtardı onları bu kadın atalarına ve şehitlerine böylemi minnet botcunu ödüyo aceba ege yunanlardan kurtulmasaydi sn MV.linin ismi neolacaktı hiç düşündümü biz osmanlıya saygısızlık etmiyoz onlar atalarimizdır bizim ama syn MV ninde böyle saygısızca davranmasının bir mantığı ve izahı yok ve saa zaten lütfen daha fazla şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayada hakkı yoooooookkk...

81
35
yanıtYanıtla
Emre dinçer:

Sizin Osmanlı ve 2023 diye palavranız türkiyeyi nasıl terör örgütüne teslim ettiğinizdir. Görünen köy kılavuz istemez.

103
12
yanıtYanıtla
nizam hoca:

zavallı vekilcik. . . liyakatsiz kişileri işbaşına getiren iktidarın olsa olsa senin gibi vekili olur.

67
46
yanıtYanıtla
demirci:

işte sana bir bilgi yoksunu daha. . .

yanıt3
yanıt0
nankör:

atatürk vardı ki arap ülkeleri olmadık cumhuriyeti kurdu atatürkün alfabelerinle büyüdük nankör olmadık heryerde atatürkün heykelleri var çokta memnunum cumhuriyetten rahatsızsa niye yaşıyorlar türkiyede irana yada ırağa

97
8
yanıtYanıtla
LazolimobilWeb@haberler.com:

Turkiyeye bi film cevirdiginiz belliydi zaten. Simdi izledigim filminizin adi Cizde Dusuyor.

77
25
yanıtYanıtla
sami:

eyletme beni. . . söyletme beni . . ağlatma beni . . . . laleler. . . . . laleler. . . .

90
8
yanıtYanıtla
mu-aymobilWeb@haberler.com:

HAYEL. GÜCÜN 90. YILIN. 12. YIL. REKLAM. ARASI. BİZLER. LAİKLİĞİN. ASKERLERİYİZ. KOLAY. KOLAY. VERMEYİZ

85
11
yanıtYanıtla
vah ki vahh...:

yaw he he seni bir dönem daha vekil edecekler yeter reklamını yaptığın. Herşey rant herşey menfaat olmuş bu ülkede malesef . . .

70
25
yanıtYanıtla
Tüm 245 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title