Haberler

Binali Yıldırım'dan yurt dışına yerleşmek isteyen gençlere uyarı: Davulun sesi uzaktan hoş gelir

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, dün gençlerle bir araya geldi. Zorlukları aşmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini belirten Yıldırım, "Birçok gencimiz yurt dışında gidip yerleşmek istiyormuş. Ancak davulun sesi uzaktan hoş gelir. Yurt dışında da bulunmuş bir büyüğünüz olarak söylüyorum, bir müddet hoşunuza gidiyor ama orada ülkenizden daha zor şartlarla karşı karşıya kalıyorsunuz." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Ümraniye Belediyesince düzenlenen Gençlik Buluşması'nda, okul yıllarına ait anıları gençlerle paylaştı. Üniversitede okumak için İstanbul'a geldiğinde o günün şartlarında bu yolculuğun 3 gün sürdüğünü anlatan Yıldırım, "İstanbul açık hava müzesi gibi bir şehir, dünyada içinden deniz geçen başka şehir yok. Farklı medeniyetlerin buluştuğu bir yer ve iki kıtayı birbirine bağlıyor. İstanbul'un meziyetlerini anlatmakla bitiremeyiz." diye konuştu.

"DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR"

Yıldırım, insanların ve toplumların hayatlarında zaman zaman zorlukların da yaşanabileceğini dile getirerek, "Bu zorlukları aşmanın yolu birlik ve beraber olmaktan geçiyor. Birçok gencimiz yurt dışında gidip yerleşmek istiyormuş. Ancak davulun sesi uzaktan hoş gelir. Yurt dışında da bulunmuş bir büyüğünüz olarak söylüyorum, bir müddet hoşunuza gidiyor ama orada ülkenizden daha zor şartlarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Ayrımcılığa tabi tutuluyorsunuz, hiçbir şekilde sizi kabul etmiyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Binali Yıldırım'dan yurt dışına yerleşmek isteyen gençlere uyarı: Davulun sesi uzaktan hoş gelir

"CUMHURBAŞKANIMIZLA MEZARA KADAR DEVAM EDECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dostluklarına değinen Yıldırım, "Kasımpaşa'da kesişti yollarımız. Yolda bulduklarıyla değil yola birlikte çıktıklarıyla devam eden bir liderdir Cumhurbaşkanımız. Allah nasip ederse mezara kadar da devam edeceğiz. Onunla çalışmak çok kolay bir şey değil. Zaman mefhumu yok, gecesi yok, gündüzü yok." şeklinde konuştu.

Binali Yıldırım'dan yurt dışına yerleşmek isteyen gençlere uyarı: Davulun sesi uzaktan hoş gelir

"TUZAĞA DÜŞMEYELİM"

Yıldırım, gençlerin internet kullanımında dikkatli olmaları gerektiğini dile getirerek, şöyle konuştu: "Bir suç makinesi olarak kullanmaya hakkımız yok. Oradaki ölçü şudur; gerçek hayatta ne suçsa sanal alemde de o suçtur. Onun için kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi siz de başkasına yapmayın. Yaptığınızı zaten düşünmüyorum. Bot hesaplar var. Onlar maksatlı olarak yurt dışından terör örgütlerinin ülkemize karşı kullandığı aygıtlardır. Onların tuzağına düşmeyelim"

Binali Yıldırım, daha sonra gençlerle türkü söyledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım Haberler

500

Yorumlar (2)

corci:

ben de venezuella'ya gitmek istiyorum aslında

21
2
yanıtYanıtla
Cevap :

Senin yurt dışında zorluk çekmen normal sana ters oralar Binali :))

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title