Haberler

AK Partili gençlerden metrobüs kazasına ilişkin tepki çeken video: Binlerce yaralı ve ölüler var

Güncelleme:

Avcılar'da gerçekleşen iki metrobüsün kafa kafaya çarpıştığı ve 99 kişinin yaralandığı metrobüs kazasına ilişkin AK Partili gençlerden sosyal medyada tepki çeken bir video paylaşıldı. Söz konusu videoda gençlik kolları üyesi genç kız, "Binlerce yaralı, sayısı belli olmayacak kadar da ölü var" dedi. Birçok kişi genç kızın kullandığı ifadeleri provokasyon olarak yorumladı.

Avcılar Şükrebey Metrobüs Durağı yakınlarında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada son gelen rakamlara göre 99 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre metrobüs yolu trafiğe kapatıldı, metrobüs seferleri durdu. Yolda bekleyen metrobüslerdeki vatandaşlar araçlardan inerek metrobüs yolundan yürüyüp duraklara ulaştı. Duraklarda ise kısa sürede büyük yoğunluk oluştu.

"BİNLERCE YARALI, SAYISI BELLİ OLMAYACAK KADAR ÖLÜ VAR"

Kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Bununla birlikte AK Parti Gençlik Kolları da olayın olduğu bölgeye ulaştı. Kaza sonrası bölgeye giderek video çeken bir Gençlik Kolları üyesi genç, "AK Parti Avcılar olarak kaza yerindeyiz. İki metrobüs çok feci bir şekilde çarpıştı. Binlerce yaralı, sayısı belli olmayacak kadar da ölü var. İBB yetkililerine buradan sesleniyoruz. Bu canların hesabını kime nasıl vereceksiniz" ifadelerini kullandı.

DEZENFORMASYON VE PROVOKASYON TEPKİSİ

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan bu video büyük tepki çekti. Pek çok kullanıcı videoyu çekenleri dezenformasyon ve provokasyon yapmakla suçladı. İBB'den Murat Ongun ise yaptığı paylaşımda, "Bu genç kızımızın aklını kirletenlerledir mücadelemiz. Siyasi sevinçlerinize insanlığınızı feda etmeyin" ifadelerini kullandı.

AK Parti Gençlik Kolları'ndan metrobüs kazasına ilişkin tepki çeken video: Binlerce yaralı ve ölüler var

İşte sosyal medyadan bazı paylaşımlar:

AK Parti Gençlik Kolları'ndan metrobüs kazasına ilişkin tepki çeken video: Binlerce yaralı ve ölüler var,

AK Parti Gençlik Kolları'ndan metrobüs kazasına ilişkin tepki çeken video: Binlerce yaralı ve ölüler var,

AK Parti Gençlik Kolları'ndan metrobüs kazasına ilişkin tepki çeken video: Binlerce yaralı ve ölüler var,

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

İstanbul Avcılar Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
500

Yorumlar (39)

Hakan:

Gülşen halkı kin ve düşmanlığa sevk etti de, bu şahıs ne yaptı? Savcılar göreve.

101
8
yanıtYanıtla
deywani10 deywvani10:

ALLAH tez zamanda bunlardan kurtarsın yarabbi insanları dinden soğuttular

92
13
yanıtYanıtla
mustafa Can:

Sen insanlara bakıp dinden soğuyorsan sıkıntı sende

yanıt7
yanıt24
Boş Yapma Doldur:

Eğitim şart arkadaş sonuç olarak bunlar oluyor işte

69
4
yanıtYanıtla
HAYRETTİN ŞÖLEN:

Bunların işi bu zaten uyumayalım

67
4
yanıtYanıtla
Hasann hasann:

Belki de öyle olmasını istiyor du? Olmadığı için üzülmüştür bile. Burada bile siyaset yapıyorsunuz ben daha bu siyasetçilere birsey demiyorum. Demekki biz vatandaş olarak hak ediyoruz

66
3
yanıtYanıtla
cemil karaca :

Cumhur ittifakını destekleyen bir insan olarak bu kızımızın yaptığı hoş değil desteklemiyorum bu ittifakın chpnin ve yol arakadaşlarının yaptığı gibi yalanlara iftiralara ihtiyacı yok dürüstlük doğruluk başarının anahtarıdır.Bu davranış Ak partiyede mal edilemez .

9
58
yanıtYanıtla
Salih ÇAKIR:

Şu anda çok fena kin ve düşmanlığa tahrik oldum. Bu şahıs hakkında derhal işlem yapılmalı.

56
5
yanıtYanıtla
TT:

A Haber havada kapar bu kızı :)

54
1
yanıtYanıtla
Atilla Orhan:

yargı yolu neden açık değil ? Gülşen yanlış kullanınca yargı varsa bu akpli biri içinde gerçerli olmalı yoksa toplumun belli kesimlerine yargı yolu kapalıysa 2 taraflı adaletinizden bahsetmeyin. Ne Adalet kaldı ne kalkınma tek kalan parti oldu.

48
6
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title