Haberler

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş Açıklaması

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, "Eğer bizler burada bir iyilik, güzellik hareketine destek olmuyorsak, kötülüğe de engel olmuyorsak, bu da bizim temiz bir gençlik olarak büyümediğimizin sorgulanmasıdır.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, "Eğer bizler burada bir iyilik, güzellik hareketine destek olmuyorsak, kötülüğe de engel olmuyorsak, bu da bizim temiz bir gençlik olarak büyümediğimizin sorgulanmasıdır. Ümmet-i Muhammed'in gençlerinin tertemiz büyümesine vesile olacak çalışmaları yapmamız lazım." dedi.

Çeşitli programlara katılmak için geldiği Ağrı'da, AK Parti Gençlik Kollarını ziyaret eden Ecertaş, burada yaptığı konuşmada, Ağrılı gençlerde gördüğü heyecanın İstanbul'da, Ankara'da zor yakalanan bir heyecan olduğunu söyledi.

Güvenlik güçlerinin Doğu ve Güneydoğu'da çok ciddi operasyonlara katıldığını anımsatan Ecertaş, "Şehit haberleri alıyoruz. Tüm şehitlerimizin başta aileleri olmak üzere Allah'tan sabır niyaz ediyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Gazilerimize de acil şifalar temenni ediyoruz. Bizlerde onların bu mücadele içerisinde korumaya çalıştığı bu toprakları bizlerde en güzel şekilde yaşatmaya çalışırız. Allah'ın izniyle de yapacağız. Yılmayacağız, durmayacağız ve çalışacağız. Eğer ki insanların kalplerini, gönüllerini kazandıysak sonuçta kazanan bizizdir." şeklinde konuştu.

Ecertaş, daha sonra AK Parti Ağrı Gençlik Kolları tarafından Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Genç Kürsü" toplantısında öğrencilerle bir araya geldi.

"Milletin eğitim hakkını elinden alacak bir okulu veya şehri taramayı, çukurlar kazmayı öngören bir yapıyı baz alıpta gidiyorsak tertemiz bir genç miyiz diye sorgulamamız lazım." diyen Ecertaş, şunları kaydetti:

"Bu bizim Müslüman kimliğimize yakışıyor mu?, Yakışmıyor mu? Doğubayazıt ilçesi buraya çok yakın. Ben sürekli haberlerde 'Doğubayazıt ilçesinde sınırda geçirilmeye çalışılan şu kadar eroin ele geçirildi' diye okuyorum. Bu kötü maddenin satılması ve kullanılmasında aracılık yapan kişi nasıl bir kötülüğe alet olduğunun farkındadır inşallah. Eğer bizler burada bir iyilik, güzellik hareketine destek olmuyorsak, kötülüğe de engel olmuyorsak, bu da bizim temiz bir gençlik olarak büyümediğimizin sorgulanmasıdır. Ümmet-i Muhammed'in gençlerinin tertemiz büyümesine vesile olacak çalışmaları yapmamız lazım."

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti İstanbul Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title