Haberler

AK Parti Ereğli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Ereğli ilçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Ak Parti Ereğli ilçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Gülüç Beldesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, anayasa değişikliğine dair yapılacak referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Muhalefetin, "Rejim değişecek" söylemlerinin doğru olmadığını belirten Özbakır şunları söyledi:

"Anayasa değişikliğinin karşı çıkılacak maddeleri de var çıkılmayacak maddeleri de var. Bunların eleştirdiği konu diktatörlük, ikincisi de 'ekonomi şöyle oldu böyle oldu'. Ekonomi konusunda içeriden ve dışarıdan şer güçler üzerimize geliyorlar.

Özellikle vurgulayalım, rejim değişmiyor hükümet sistemi değişiyor. Diktatörlük deniliyor gelen Cumhurbaşkanı kim ise seçimle gelecek.

Halk bakacak icraatına beğeniyorsa seçimde seçecek, beğenmiyorsa başka biri gelecek onu seçecek. Son söz milletindir. Bence anlatmaya çalıştığımız, anlatmamız gereken budur."

Toplantıya Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Özbakır Zonguldak AK Parti Gülüç Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title