Haberler

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Uygur ve Canbey, Bigadiç'te yatımları inceledi

Güncelleme:

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Gökçe Uygur ve Mustafa Canbey, Bigadiç ilçesinde devam eden yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Gökçe Uygur ve Mustafa Canbey, Bigadiç ilçesinde devam eden yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, inceleme gezisi öncesinde, ilçe genelinde süren ve tamamlanan yatırımlarla ilgili Uygur ve Canbey'e bilgi verdi.

Milletvekilleri Uygur ve Canbey, Avcu ile devam eden Hidroterapi ve Fizik Tedavi Merkezi, hastane ek binası, Hisarköy Termal Tesisleri'ndeki taş villaları, Adalı Barajı'nı, kapalı pazar yeri, cami ve Hükümet Meydanı ile Gençlik Merkezindi incelemelerde bulunarak projelerin son durumları hakkında teknik ekiplerden bilgiler aldı.

Temelden yüksekliği 75,50 metre ve su depolama kapasitesi 14,5 milyon metreküp olan Adalı Barajı inşaatının son durumunu anlatan Avcu, yaklaşık 100 milyon liraya barajda depolanacak su ile İlyaslar Ovası'nda 24 bin 520 dekar arazinin sulanmasının sağlanacağını, yapılacak sulu tarımla bölge ekonomisine yıllık yaklaşık 35 milyon lira gelir artışı hedeflediklerini bildirdi.

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Uygur, "Projeler hızlı bir şekilde, birlik beraberlik içinde tamamlanmaya devam ediyor. Başkanımız çalışmalarını gayretli bir şekilde yaparak yatırım süreçlerini çok güzel yönetirken, Bigadiç kazanıyor, hepimiz kazanıyoruz." dedi.

Canbey ise Bigadiç'in tam bir şantiye alanına döndüğünü dile getirerek, "Başkanımızı tebrik ediyorum. İlçemize, ilimize güzel hizmetler kazandırma gayreti içinde olmayı sürdüreceğiz, Yaptığımız yatırımlarla bereketli topraklarımızı suyla buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir AK Parti Bigadiç Uygur Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title