Haberler

AK Parti Aday Adayı: Hilafet Tekrar Türkiye'den Ayağa Kalkacak

Güncelleme:

AK Parti Bolu eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Ömer Sayın, "İslam dünyasının beklediği tek bir ülke var. Hilafet Türkiye'den batmıştır, tekrar Türkiye'de ayağa kalkacak." dedi.

AK Parti Bolu eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Ömer Sayın, tartışma yaratacak bir konuşma yaptı. Hilafetle ilgili konuşan Sayın, "İslam dünyasının beklediği tek bir ülke var. Hilafet Türkiye'den batmıştır, tekrar Türkiye'de ayağa kalkacak. Bütün İslam alemine, bütün ümmeti Muhammed'e tekrar abilik yapacaktır." dedi.

"HİLAFET TEKRAR TÜRKİYE'DE AYAĞA KALKACAK"

Bolu'da 2011 ile 2014 yılları arasında AK Parti İl Başkanı olarak görev yapan Ömer Sayın, milletvekili adayı olmak için partisine başvurdu. AK Parti Bolu İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen törende konuşan Ömer Sayın, partililere seslendi. Ömer Sayın, Türkiye'nin zor günler geçirdiğini belirterek şunları söyledi:

"Milletvekili olmak Gazze'nin, Bosna'nın, Arakan'ın, Mısır'ın, Kudüs'ün ve bütün Afrika'nın ve Müslüman kanı akan her yerin bir milletvekili olmak demektir. Milletvekili olmak demek Mısır'daki Sisi'ye darbeci demek, Mursi'ye mazlum diyebilmektir. İslam dünyasının beklediği tek bir ülke var. Alem-i İslam'ın lideri Türkiye'dir. Hilafet Türkiye'den batmıştır, tekrar Türkiye'de ayağa kalkacak. Bütün İslam alemine, bütün ümmet-i Muhammed'e tekrar abilik yapacaktır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Sayın Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

antep:

ulan 3 dönemdir iktidardasınız eger türkiye battı ise siz batırdınız demekki neyi kaldıracaksınız pkk yimi kilise açmayımı

3
70
yanıtYanıtla
AKP:

Bizin reis yoldan cikmis iktidar mal mulk mevki kafayi yedirdi sanirim dini kullaniyor gibi hissediyorum galiba artik.

7
15
yanıtYanıtla
akakape:

yine din iman edebiyatı. . . . .

12
9
yanıtYanıtla
NusaybinMobil-IOS:

Osmanlı Osmanlı diyorlar ama unutmasınlar sellehaddin eyübi İsrail'i fet etti pis iki Kuruş etmeyen Osmanlı geri kaybetti burdan Kürd'ün İslam gücü belli oluyor hırsızlık yaparak hilafet olunmaz kabile olursunuz siz ancak

16
4
yanıtYanıtla
GAKKOŞ:

BUNLAR YAKINDA, SÜMME HAŞA, SON PEYGAMBERİMİZ ERDOĞANDIR DERLERSE ŞAŞMAYIN. . . . .

20
0
yanıtYanıtla
GAKKOŞ:

SENDEN MİLLETVEKİLİ OLACAK , BU ÜLKE KAZANÇ SAĞLAYACAK ÖYLEMİ. . . NİYE KURBAN OLMUYORSUN SEN BENİM TIRNAĞIMA. . .

16
2
yanıtYanıtla
jesus:

Olmaz önce işidi yenmezin lazım onlardan hilafeti almanız gerekiyor gerçi farkiniz yok Müslümanlığı zarar verenler yolsuzluk yapanlar hilafetden bahsetiyorlar

12
6
yanıtYanıtla
...:

TAMAM gardaş amma islamda hırsızlık yok rüşvet yok ayetle dalga geçmek yok

17
0
yanıtYanıtla
adanaMobil-ANDROID:

psikopat yalakacı

14
2
yanıtYanıtla
ADS:

SİZİN GİBİLERİN CENAZE NAMAZI BİLE KILINMAZ. BİR DE HİLAFETTEN BAHSEDİYOR.

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title