Haberler

"Ailecek Eğlenirken Kazanmanın Keyfi" Yine Hayatın Merkezi'nde

Güncelleme:

M1 Merkez Konya AVM'de 23-24 Kasım 2013 tarihlerinde Ünlü Tiyatrocu ve Şovmen Süheyl Uygur ile Aileler Yarışıyor

M1 Merkez Konya'da Ünlü Tiyatrocu Ve Şovmen Süheyl Uygur İle Dolu Dolu Eğlence…

M1 Merkez Konya AVM'de 23-24 Kasım 2013 tarihlerinde Ünlü Tiyatrocu ve Şovmen Süheyl Uygur ile Aileler Yarışıyor… M1 Merkez Konya AVM'de 23 Kasım Cumartesi ve 24 Kasım Pazar günlerinde aynı gün içerisinde 50 TL'lik alışveriş yapan aileler Saat 14:00 ve 17:00'de Süheyl Uygur ile buluşarak eğlenceli yarışmalara katılabilecekler.

Renkli ve eğlenceli görüntülerin yaşanacağı "Süheyl Uygur ile Aileler Yarışıyor" etkinliğine katılan M1 Merkez Konya AVM ziyaretçilerini sürpriz hediyeler bekliyor.

Misafirlerini her zaman keyifle ağırlamayı ilke edinen M1 Merkez Konya AVM bu kez de farklı ve eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yaparak ziyaretçilerine sürpriz hediyeler kazandıracak…

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Nuri Şener; "Keyifli ve eğlenceli bir haftasonu için "Hayatın Merkezi"ni tercih eden ailelerimizin mutluluğu ve memnuniyeti için farklı etkinlikler organize etmeye ve sürpriz hediyeler sunmaya devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süheyl Uygur Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title