Haberler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Emirdağ'da Ziyaretlerde Bulundu

Güncelleme:

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emirdağ ilçesine gelerek bir dizi ziyarette bulundu ve Gurbetçi Festivali'ne katıldı. Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşandı.

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bir dizi ziyarette bulunmak ve 16. Gurbetçi Festivali'ne katılmak üzere memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine geldi. Ziyaretinde Bakan Göktaş'ı gören akrabası kendisine sarılarak, "Heyecanlandım. Helal olsun valla. Allah bu günleri de gösterdi bana" diye gözyaşı döktü.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emirdağ ilçesinde 4 Ağustos'ta başlayan, 3 gün sürecek 16'ncısı düzenlenen Emirdağ Gurbetçi Festivali'ne katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere memleketi Afyonkarahisar'a geldi. Bakan Göktaş'a Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti milletvekilleri de eşlik etti. Bakan Göktaş ilk olarak Tez köyüne ziyarette bulundu. Bakan Göktaş köyündeki akrabaları ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Tez köyü ziyareti sonrası Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici'yi makamında ziyaret eden Bakan Göktaş, daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçti. Burada partililerle bir araya gelen Bakan Göktaş, dedesi (annesinin babası) Hasan Malak'ın amcaoğlu Baki Malak ile karşılaştı. Mahinur Özdemir Göktaş'ın bakan olduğunu öğrenince duygusal anlar yaşayan Baki Malak, gözyaşlarına hakim olamadı. Bakan Özdemir Göktaş ise Baki Malak'a akrabalarının durumunu sordu. Baki Malak, yeğeni Bakan Göktaş'a sarılarak hasret giderdikten sonra "Heyecanlandım. Helal olsun valla, Allah razı olsun. Allah bu günleri de gösterdi bana" dedi.

HUZUREVİ İÇİN PROTOKOL İMZALADI

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Emirdağ İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından da Emirdağ Belediyesi'nde Başkan Serkan Koyuncu'yu makamında ziyaret etti. İlçede yapılması planlanan huzurevi projesi için Başkan Serkan Koyuncu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Gedikkaya'nın katıldığı törenle protokol imzalayan Bakan Göktaş, mevcut huzurevine de ziyarette bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahinur Özdemir Göktaş Emirdağ Emirdağ Dizi Aile Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title