Haberler

AK Parti'li Güldal Akşit, Zeyid Aslan'ı Kınadı

Güncelleme:

Doğubayazıt'ın tarihi ve turistik yerlerini gezen Güldal Akşit, dün akşam da İshakpaşa Sarayı'nda Ağrılı kadınlarla iftarda buluştu.

Afyonkarahisar'dan 40 kadınla birlikte geldiği Doğubayazıt'ın tarihi ve turistik yerlerini gezen Güldal Akşit, dün akşam da İshakpaşa Sarayı'nda Ağrılı kadınlarla iftarda buluştu. Kadınlar bugün de Gürbulak Sınır Kapısı'na yakın olan Gürbulak Köyü mevkiindeki meteor çukurunu gezdi. Akşit ve kadınlara, AK Partili Ağrı Milletvekili Fatma Salman ev sahipliği yaptı. Gezide gazetecilere bir açıklama yapan Akşit, Kardeşime iftara gidiyorum projesi kapsamında genel merkez ve Afyon'dan kadınlarla Ağrı'ya geldik. Dünden itibaren Doğubayazıttayız. Şuanda da Doğubayazıt'ın gezilip görülecek yerlerini dolaşıyoruz. Doğubayazıt turizm ve ticaret açısından önemli bir yer dedi.

'ASLAN'IN YAPTIĞI KABUL EDİLEMEZ, KINIYORUM'

Doğubayazıt İlçesi'nde 2 hafta önce 20 günlük eşi tarafından öldürülen Dilan Doğan olayı için de büyük üzüntü duyduğunu belirten Akşit, Bir kere her şeyden önce zihniyetin değişmesi lazım. Öldürerek, yok ederek insanları cezalandırmanıın mümkün olmadığını anlamak lazım. Hele de töre, namus adı altında yapılıyorsa bu daha da yanlış. Özellikle AK Parti hükümeti döneminde bu yönde caydırıcı bir çok karar alınmıştır diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İshakpaşa Sarayı Güldal Akşit Doğubeyazıt Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title