Haberler

Afganistan'da intihar saldırısı: 3 ölü

Güncelleme:

Afganistan'ın güneyindeki Kandahar vilayetindeki bir banka şubesinin yakınında intihar saldırısı düzenlendi. Saldırı sonucunda 3 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi de yaralandı.

Afganistan'ın güneyinde bulunan Kandahar vilayetinde düzenlenen intihar saldırısında hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı. Saldırıyı üstlenen olmadığı belirtildi.

SALDIRI BANKA YAKININDA DÜZENLENDİ

Kandahar Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, sabah saatlerinde Kabil Bankası'nın Kandahar Şubesi yakınlarında intihar saldırısı düzenlendiği duyuruldu. Saldırıda yaralananların en yakın hastanelere sevk edildikleri bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Afganistan Kandahar Banka Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

BirVarmışBirYokmuş:

emperyalistlerin girip çıktığı her yerde kan ve göz yaşı var. Bu bvatılılara hayranlaık falan duymayın. uzak durun. atanızdan dedenizden öz ve öz Türk gelenek göreneklerini yaşayın hatta unutulmuş örf adetleri bile öğrenmeye çalışın

3
1
yanıtYanıtla
hic33:

Birbirlerini nasıl öldürüp bitirecekleri için harcadıkları enerji, can, zamanı ülkelerinin kalkınması için sarfetseler insanca yaşayabilecekleri bir ülkeye sahip olacaklar ama...

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title