Haberler

Adliyede "MİT" Nöbeti

MİT Müsteşarı Fidan, eski MİT Müsteşarı Taner ve Müsteşar Yardımcısı Güneş'in de aralarında bulunduğu 5 kişinin adliyeye gelmesini bekleyen basın mensupları, yağan karın altında saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan, eski MİT Müsteşarı Emre Taner ve Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'in de aralarında bulunduğu 5 kişinin adliyeye gelmesini bekleyen basın mensupları, yağan karın altında saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Yaklaşık 100 gazeteci, sabahın erken saatlerinden itibaren Fidan'ın da aralarında bulunduğu 5 ismin gelişini beklemek üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Basın mensuplarının bekleyişi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fikret Seçen'in MİT Hukuk Müşavirliği'nin çağırma davetine itiraz ettiğini belirtmesi üzerine son buldu. Öte yandan ifade vermeye gelmeyip, itiraz eden 5 ismin bir mazeret sunmadıkları öğrenildi.

- İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakan Fidan Emre Taner Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title