Haberler

Adıyaman'da PTT'nin 178. Yıl Dönümü Kutlanıyor

PTT Teşkilatı, 178. kuruluş yıldönümünü Adıyaman’da, çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Ptt Teşkilatı, 178. kuruluş yıldönümünü Adıyaman'da, çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Ptt'nin kuruluşunun 178. yıldönümü etkinlikleri kapsamında kurum çalışanları ile birlikte Vali Nurullah Naci Kalkancı'yı makamında ziyaret eden PTT Başmüdürü Remzi Fırat, Vali Kalkancı'ya PTT'nin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

PTT 1840 yılından bu zamana iki asra yakın bir süredir kesintisiz bir şekilde hizmet vermeye devam eden köklü bir kurum olduğunu belirten Müdür Fırat, "Vatandaşlarımıza en güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinen kuruluşumuz ülkemizin en ücra belde ve köylerine kadar örgütlenmiş yapısıyla en yaygın hizmet veren kurumların başında gelmektedir. Adıyaman PTT Merkez Müdürlüğümüzde 23 Ekim 2018'de işlem yapan 178 müşterimize 178. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla çeşitli hediyeler takdim edecektir" dedi.

PTT'nin 178. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak, PTT çalışanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı ise, "PTT, yaygın hizmet ağı ile halkımıza sunulan hizmetin kalitesini yükseltmek adına her geçen gün kendini yenilemekte. Gelişen teknolojiye uygun olarak dünyada haberleşme alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda uygulamaya koymaktadır. Bu vesileyle büyük bir özveriyle çalışarak halkımıza hizmet veren PTT'nin 178. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm kurum çalışanlarına başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ziyarette PTT Başmüdürü Remzi Fırat, Vali Nurullah Naci Kalkancı'ya duvar saati, pul albümü, posta haritası ve PTT'nin 178. Kuruluş yılı anısına bastırılan çeşitli materyalleri takdim etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nurullah Naci Kalkancı Adıyaman PTT Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title