Haberler

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Gülen Taraf Olmak İstiyoruz"

Ptt 1'inci Lig lideri Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, cuma akşamı saat 20.00'de sahalarında konuk edecekleri zorlu Samsunspor karşılaşmasında gülen taraf olmak istediklerini söyledi.

Ptt 1'inci Lig lideri Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, cuma akşamı saat 20.00'de sahalarında konuk edecekleri zorlu Samsunspor karşılaşmasında gülen taraf olmak istediklerini söyledi.

Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren turuncu beyazlı ekip, günü tek antrenmanla noktaladı. İpekoğlu, antrenmandan önce oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1 saat süren antrenman geniş alanda çift kale maçla tamamlandı.

'İŞİMİZİ CİDDİYE ALIYORUZ'

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Engin İpekoğlu, Samsunspor karşılaşmasıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"Ciddi bir rakiple oynayacağız. Kolay maç olmayacak ama keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımın kadro kalitesinin iyi düzeyde. Zor bir maç oynayacağız. Ancak biz kalan maçlarımızı kazanmak için saha ya çıkacağız. İşimizi ciddiye alan bir ekibiz ve bu doğrultu da sahamızda oynayacağımız Samsunspor karşısında gülen taraf olmak istiyoruz."

ADANASPOR'DAN OKUL ZİYARETİ

Adanasporlu Hayrullah Mert Akyüz ve Mehmet Sak, Adana'nın merkez Sarıçam ilçesine bağlı Kılıçlı Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine Kılıçlı Ahmet Akyürek İlkokulu'nu ziyaret etti.  Hayrullah ve Mehmet Sak, öğrencilere forma dağıtarak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra mahalle halkıyla sohbet eden Hayrullah Mert Akyüz ve Mehmet Sak, ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sak Samsunspor Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title