Haberler

Adana Lüks Otomobille Koyun Çalan 2 Şüpheli Tutuklandı

Adana'da lüks otomobil ile koyun çaldıkları iddiasıyla aranan 25 yaşındaki Çetin Can G. ile 24 yaşındaki Salih Ö., yakalandı.

Adana'da lüks otomobil ile koyun çaldıkları iddiasıyla aranan 25 yaşındaki Çetin Can G. ile 24 yaşındaki Salih Ö., yakalandı. 'Çalmadık, parasını ödeyip satın aldık' diyen şüpheliler tutuklandı. Merkez Sarıçam İlçesi'nin Esentepe Mahallesi'nde besici Adil Tekin, geçen 24 Haziran'da yanına gelen lüks otomobildeki 2 kişinin koyun alıp parasını ödemeden kaçtıklarını söyleyerek şikayetçi oldu. Tekin'in ihbarı üzerine çalışma başlatan polis, olay yerine yakın bir sitenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, Salih Ö.'nün de içinde bulunduğu Çetin Can G.'nin kullandığı lüks otomobil cadde üzerinde saptandı. Otomobilden inen Çetin Can G.'nin sağ arka kapıyı açıp uzaklaştıktan kısa süre sonra koyunlarla dönmesi görüntülere yansıdı. Polis kimliklerini saptadığı şüphelileri evlerinde yakaladı. Çetin Can G., koyun hırsızlığı suçlamasını kabul etmedi. Kamera kayıtları izlettirilen Çetin Can G., "Doğru biz o gün orada durduk ama koyunu çalmadık. Parasını ödeyip satın aldık" dedi. Şüpheliler sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adil Tekin Çetin Can Sarıçam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (2)

cin iso:

burdan hasan abiye selam :D

1
0
yanıtYanıtla
HohHog:

ikiside 2000 evler mahlesinde oturuyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title