Haberler

Adana İş Yerine Girmeye Çalışan Hırsızı Öldürdü

Adana'da kuaför 36 yaşındaki Sinan Güzel, sabaha karşı evinin alt katındaki iş yerine hırsızlık amaçlı girmeye çalıştığı öne sürülen 22 yaşındaki Mustafa Bulut'u tabanca ile vurarak öldürdü.

Adana'da kuaför 36 yaşındaki Sinan Güzel, sabaha karşı evinin alt katındaki iş yerine hırsızlık amaçlı girmeye çalıştığı öne sürülen 22 yaşındaki Mustafa Bulut'u tabanca ile vurarak öldürdü. Polisi arayarak kendini ihbar eden Güzel, gözaltına alındı.

Dün akşam saatlerinde merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Sucuzade Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı'ndaki binanın alt katında bulunan kuaför dükkanına gelen Mustafa Bulut, Emrah Öz ve Mustafa Önal, iş yerinin civarında gezmeye başladı. İddiaya göre üst katta oturan Sinan Güzel, 3 kişiden şüphelenerek polisi aradı. Polisleri uzaktan gören şüpheliler iş yerinden uzaklaştı. Gece saat 01.00 sıralarında Bulut, Önal ve Öz'ü yine kuaför dükkanın etrafında dolaştığını gören Sinan Güzel tekrar polisi aradı. İş yerine gelen ekipler şüphelilere rastlayamadı.

Sinan Güzel, saat 03.00 sıralarında aynı kişilerin bu defa dükkanının demirlerini kesmeye çalıştığını gördü. Salondaki tabancasını alan Güzel, şüphelileri uzaklaşması için uyarıda bulundu. Şüphelilerin tehditler savurması üzerine Sinan Güzel, hırsızları korkutmak amacıyla aşağıya doğru 2 el ateş etti. Açılan ateş sonucu dükkanın demirlerini kesmeye çalışan 22 yaşındaki Mustafa Bulut karnından yaralandı.

HIRSIZLIĞA GELDİĞİ ARKADAŞLARI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Ağır yaralanan Mustafa Bulut, arkadaşları Emrah Öz ile Mustafa Önal tarafından otomobille özel bir hastaneye götürdü. Hastane görevlileri polisi arayarak silahlı yaralamadan bir kişinin geldiğini bildirdi. Öz ile Önal hastaneye gelen polis tarafından gözaltına alınırken, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Mustafa Bulut, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KENDİSİNİ İHBAR ETTİ

Bu sırada kuaför Sinan Güzel polisi arayarak, "İş yerime girmeye çalışan bir hırsızı vurdum, ölmüş olabilir" dedi. Sinan Güzel'in verdiği adrese giden ekipler, gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Sinan Güzel'in ifadesinde, "Dükkanıma 3 kez girmeye çalıştılar. Uyarınca da tehdit ettiler. Bu sırada ayağım kayınca elim tetiğe değdi silah ateş aldı. Öldürme kastım yoktu" dediği öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Sinan Güzel ile hırsızlık şüphelileri Emrah Öz ve Mustafa Önal, Adli Tıp Birimi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Bulut Mustafa Önal Sinan Güzel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ender:

keşke diger ikisinide öldüreydi

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title