Haberler

Mahalleli şaşkın! Adana'da 2 yıl önce yapılan asfalt yol çöktü

Güncelleme:

Adana'da iki yıl önce yapılan asfalt yol çöktü. Çöken yol gerekli önlemler alınarak ulaşıma kapatılırken olayın şaşkınlığını yaşayan mahalle sakinleri çökmenin yoğun yağışlar sonrası meydana geldiğini belirtti.

Adana'da Pozantı-Kamışlı yolu Fındıklı Mahallesi mevkisinde Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 yıl önce yapılan asfalt yolun bazı bölümlerinde çökmeler meydana geldi.

Adana'da asfalt yol çöktü

ÇÖKEN YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Yol, kum dökülerek ve dubalı şerit ile ulaşıma kapatılarak önlem alındı. Mahalle sakinleri yoğun yağış sonrasında yolda çökmeler meydana geldiğini bildirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada ise, "Adana'nın Pozantı ilçesi Kamışlı yolu Fındıklı Mahallesi-köyü mevkisinde çöken asfalt yol Karayolları sorumluluğundadır ve bazı basın yayın organlarına yansıdığı gibi Adana Büyükşehir Belediyesi'nce yapılmamıştır" ifadelerine yer verildi.

Adana'da asfalt yol çöktü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pozantı Adana Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (14)

Eğrioturdoğrukonuş:

Şimdi Ak partili bir belediye olsaydı bu yolu yapan. şu yorumlar nefret kin ve saldırıdan geçilmezdi... Demek ki muhlaefetin paralı adamları bu bu yorumlar için.

33
55
yanıtYanıtla
Gerçekçi Olalım:

senin yorumu görünce yolun detaylarına baktım. 2 yıl önce karayolları tarafından yapılmış. insanlar zam haberlerini takip ederken, yol haberini atlamışlar. akp gelmeden önce bu ülkede kin ve nefret yoktu. bütün siyasiler aynı masada oturup televizyonlarda açık oturum yaparlardı.

yanıt0
yanıt4
adaletli yorum:

toprak yıgının ustune yol yaparsanız oyle olur

81
1
yanıtYanıtla
erco erco:

O nasıl yol öyle Toprak yığınının üstüne yapmışlar Köğrü veya viyadük olması lazım. Yapan şirketten mişliye geri alsınlar parasını

58
0
yanıtYanıtla
trol savar:

bizim ülkede böyle bir şey mümkün mü sence

yanıt15
yanıt0
Hakan Soyadi:

şu yolu yapan firmayı da yola onay veren merciyi de mühendisi de vatan hainliğinden yargılamalı bu ne ya şu yolu çocuk yapmaz çocuk sırf para alabilmek için şişirilmiş ihaleler beş para etmeyen işler yazık güzel ülkeme

46
4
yanıtYanıtla
funy Cup:

yol çok saçma, böyle zemin görmedim. Sizce de tuhaf değil mi?

47
0
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

TORPİLLE ONLA BUNLA İŞ VERİRSEN SONUN BUDUR ÜLKEMİZN SONU BUDUR

26
0
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

buna izin veren mühendise yaptırım uygulanmalı

10
1
yanıtYanıtla
Ferhat Konuşan:

konrolü karayollar adana büyükşrhirle bir alakası yoktur

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title