Haberler

Acılı Anne Konuştu: Kapağın Üzerindeydik Gemi Hareket Etti

Güncelleme:

Sirkeci'deki vapur faciasında kızı Ece Su Yılmaz'ı kaybeden anne Ebru Güleren Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Sirkeci iskelesi'nde meydana gelen vapur faciasında 5 yaşındaki kızı Ece Su Yılmaz'ı kaybeden anne Ebru Güleren Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

"GEMİ BİZ KAPAĞIN ÜZERİNDEYKEN HAREKET ETTİ"

Küçük kızını buğün toprağa veren acılı anne Ebru Güleren Yılmaz, "Kapağın üzerindeydik gemi hareket etti" dedi. Yılmaz, "İlk olarak iskelede kuyruğa girdik. en son sıraya ben geldim. Güvenlikten sorumlu arkadaş bu gemiye binemezseniz ilerleyin öbürüne binerseniz ifadelerini kullandı bana. Bende bu gemiye binip gitmim burada bekleyim o zaman karşılığını verdim. " dedi.

AÇIKLAMALARI YÜREK YAKTI

Yılmaz, "Tüm bunlar olurken telsizine anons geldi. Araba gönderin diye ben kulağımla duydum. iki araba gönderin diye çağrı yaptılar. Bana gidebilirsiniz bekliyorlar dediler bende hareket ettim. Kapağın üzerindeydim. Arabaya yer vardı. bende oraya gidecektim bu sırada gemi hareket etti. Arka tekerlek boşa düşünce ben zaten hiçbir şey yapamadım. O sırada olanlar oldu zaten suya düştük." diye konuştu.

AYAKTA ZOR DURMUŞTU

Arabalı vapur kazasında hayatın kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz, son yolcuğunu uğurlanmıştı. Cenaze töreninde anne Ebru Güleren Yılmaz ve yakınlarının güçlükle ayakta durduğu görülmüştü. Cenaze törenine çok sayıda ünlü isimde eşlik etmişti..

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Su Yılmaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title