Haberler

Acı Tatlı Aşk Ankara'da

Güncelleme:

Aret Vartanyan ve Levent Özdilek'in bir araya geldiği "Acı Tatlı Aşk" gösterisi 27 Şubat Cuma günü saat 20:30'da ODTÜ Kemal Kurdaş Salonu'nda gerçekleşecek.

Aret Vartanyan ve Levent Özdilek'in bir araya geldiği "Acı Tatlı Aşk" gösterisi 27 Şubat Cuma günü saat 20:30'da ODTÜ Kemal Kurdaş Salonu'nda gerçekleşecek.

Acı Tatlı Aşk, iki erkeğin, Aret Vartanyan ile Levent Özdilek'in gerçek hayatlarından beslenerek, yüreklerini çırılçıplak açarak aşk, ilişkiler, evlilik, cinsellik, aldatma ve kadın/erkek üzerine yaşanmışlıklarını ve yaklaşımlarını paylaştığı tamamen doğaçlama benzersiz bir gösteri olacak.

Yaşama dair farklı öğelerin tiyatro ve kişisel dönüşüm ile birlikte işlenerek sunulacağı gösteride, belki de hiç açılmamış kapılardan aşk ve ilişkilere geçilerek izleyicilerle birlikte denenmemiş bir yolculuk yaşanacak. Görsel direktörlüğünü Mehmet Turgut'un üstlendiği gösteri, gelecek dönemlerde ünlü sanatçıların da katılımıyla müzik, edebiyat, resim gibi farklı disiplinleri sahnede biraraya getirecek.

Biletlerin satışı Biletix ve gişeden gerçekleştirilen, Şubat ayında yaşanacak "Acı Tatlı Aşk" deneyimi, Mart ayında da "Acı Tatlı Kadın" olarak devam edecek. Gösteri yıl boyunca 20'den fazla ilde izleyicilerle buluşurken, hayatın farklı kulvarlarına farklı perspektiflerle yeni pencereler açmayı hedefliyor.

Aret Vartanyan&Yaşam Atölyesi

Kitapları ve Yaşam Atölyesi Kişisel Dönüşüm Akademisi ile milyonlarca insana ulaşan Aret Vartanyan, ilk kitabını 2008 yılında yayımlandı ve 5 yılda 257 bin katılımcısı ve 1.2 milyon üyesiyle Türkiye'nin ilk ve tek Kişisel Dönüşüm Akademisi olan Yaşam Atölyesi'ni kurdu.

Okurlarıyla hayata dair bir sohbet olan 'Sen ve Ben', İstanbul ekseninde insanı, yaşamı irdeleyen ve farklılıklarla bir arada yaşamanın romanı 'Bir Nefes İstanbul', bir bedende kaç kişi yaşadığımızı ve hayatın içindeki rollerimizi kadın ve erkek olgularıyla sorgulayan 'Bin Yüz Bir İnsan', on binlerce danışanı ile gerçekleştirdiği çalışmaları kendi yaklaşımları ile birleştirerek yaşamın farklı kulvarlarına ışık tutan 'Gerçekten Yaşıyor Musun?' ve aşkı yeniden tanımlayan, bildiğiniz aşkı unutun diyen 'Çırılçıplak Aşk' ile bir milyondan fazla okura ulaştı.

Yaşam Atölyesi, 2008'de kurulduktan sonra kısa sürede yüzbinlerce insana ulaştı. Beyoğlu Mısır Apartmanı ve Acarkent atölyelerinin dışında 2012 yılında Amsterdam atölyesini kuran Yaşam Atölyesi, gelecek ay Milano atölyesini de hizmete açıyor. 2013 yılında tescillenerek Türkiye'nin ilk ve tek Kişisel Dönüşüm Akademisi'ne dönüşen Yaşam Atölyesi, AVCT markası altında kurulan ayrı bir yapıyla Türkiye'nin önde gelen kurum ve markalarına kurumsal eğitimler sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Levent Özdilek Aret Vartanyan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title