Haberler

Açelya ile Gülümse Hayata

Ekranların sevilen yüzü, Açelya Akkoyun bundan böyle hafta içi her gün 360 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

"AÇELYA ile Gülümse Hayata" da sağlıktan modaya, el işlemelerinden örgüye, spor, beslenme ve elbette birbirinden lezzetli yemek tarifleri ekrana geliyor.

Ekran başında yaratıcı fikirlerden ilham alırken, şaşırtıcı hayatlara göz atacağız, sürpriz konuklarla bolca sohbet, samimi duygular ve Açelya Akkoyun'un içten gülümsemesi iki saat boyunca 360 ekranlarında...

Ekranların güler yüzlü programı Açelya ile Gülümse 11 Temmuz Pazartesi günü yine birbirinden özel konu ve konuklarıyla sizlerle olacak.

Mutfak bölümünde Açelya Akkoyun'a Sibel Çiçek eşlik edecek. Birbirinden leziz, sürpriz yemek tariflerinin yanı sıra, elişi bölümü de ilginç bir uygulamayla karşınızda olacak. Deniz kıyısından topladığınız çakıl taşlarını boyamayı ve evinizin duvarlarını süsleyecek bir pano yapmayı İlke Kesen öğretecek. Açelya ile Gülümse Hayata programında tüp bebek uygulaması masaya yatırılıyor! Kadının yaşı ve doğurganlık arasındaki ilişki, yumurta dondurma uygulaması ve tüp bebek tedavisiyle ilgili merak edilenleri Kadın hastalıkları doğum ve üreme sağlığı uzmanı Op. Dr. Aret Kamar yanıtlayacak. İsimlerimiz kaderimizi de belirler mi? İsim analizi nedir? Açelya Akkoyun soracak, isim doktoru, yazar ve biyoenerji uzmanı Kemal Haluk Cebe açıklayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Açelya Akkoyun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title