Haberler

Aç Kalan Domuz Sürüsü Kasabaya İndi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da 2 gün önce yağan kar sonrası aç kalan onlarca yaban domuzu kasabaya indi. Domuzların yol kenarında yürüdüğü anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Afyonkarahisar'da 2 gün önce yağan kar sonrası aç kalan onlarca yaban domuzu kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Erkmen kasabasına indi.

KAMERALARA YANSIDI

Afyonkarahisar'ın kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Erkmen kasabasında cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde onlarca domuzun kasabaya indiği görülüyor.

AÇ KALDILAR, KASABAYA İNDİLER

Araç içerisinden çekilen domuz sürüsünün 2 gün önce Afyonkarahisar'a yağan ve yer yer 40 santime ulaşan kar yağışında aç kaldığı için kasabaya indiği düşünülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Erkmen 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Kerim:

Almanya''da cetin gecen kis zamanlarinda ormandaki tüm hayvanlaria yiyecek verilir. Türkiy''de ise dara düsen ve yardim istiyen ehayvanlar ya öldürülür ya linc edilir. Bu bir Külürdür, bir vicdan ve insan olma bilinci meselsidir. Almanyada yasiyorum

3
5
yanıtYanıtla
Gözlem:

Aç kalan yabani hayvanlar hep yola inerler. . Ayılar, Donuzlar, Çalallar, Kurtlar, Tilkiler, Çeşit çeşit Kuşlar. . Bazı hayvan türleri. İnsanlara yaklaşırlar. Köyleri, kasabaları veya mezra gibi yerleri tercih ederler. Çok nadiren şehir hayatını tercih eden tilki ve sansar çeşitleri de var. ! Şimdi ne yapacağız. ? Soğukta aç kalan hayvancıkları hep birlikte besleyeceğiz. Lütfen YOLLARA YİYECEK ATMAYIN. . Yoldan 20-50 mt içeri bir yere koyun. ! Kuşlar, soğuktan uçamaz, araçlardan kaçamazlar.

6
1
yanıtYanıtla
rex:

tamam

yanıt1
yanıt0
ALFANZO:

Canım cekti dostlar. .

2
5
yanıtYanıtla
usta:

domuzlara bi şeyler verin la ölmesinler. haftaya av partisinde vurursunuz onları

2
5
yanıtYanıtla
BiLo:

Kim olmus

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title