Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden dikkat çeken paylaşım: Mansur Yavaş 10 gün izne çıkıyor

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunuldu. Genelde belediye başkanlarının tatile çıktığı zamanların duyurulma geleneği olmamasına karşın vatandaşa konuyla ilgili bilgi veren ABB, Yavaş'ın bugüne kadar sadece 19 gün izin yaptığını belirterek, yarından itibaren 10 gün daha izne ayrılacağını aktardı.

İsmi Cumhurbaşkanı adaylığı için geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüşmesi, kulisleri hareketlendirdi. Bu görüşmenin yankıları sürerken, bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunuldu.

10 GÜN İZİN YAPACAK

Göreve geldiği günden bu yana 3 yılda toplam 19 gün izin yapan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın yarından itibaren 10 gün izin yapacağı aktarıldı.

"TOPLAM 19 GÜN İZİN YAPTI"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın kullanacağı izin ile ilgili açıklama ABB resmi sosyal medya hesabından bugün yapıldı. ABB açıklaması şöyle: "ABB Başkanı Sayın Mansur Yavaş, göreve başladığı 8 Nisan 2019 tarihinden bugüne dek toplam 19 gün izin kullanmıştır. Sayın Başkan yarından itibaren 10 günlük izne ayrılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden dikkat çeken paylaşım: Mansur Yavaş 10 gün izne çıkıyor

Kaynak: ANKA / Güncel

Mansur Yavaş Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (3)

ATMALI ŞAHİN:

Allah seni vatana millete bağışlasın senin Cumhurbaşkanı olacağın bir ülkede yaşamak gurur ve onur verici sayın başkan herşey güzel olacak Allah'ın izniyle

24
12
yanıtYanıtla
Muammer Mizrak:

Çok yoruldu iyi olmus valilik baksın isine

9
8
yanıtYanıtla
Mehmet Aras:

Ne iş yaptı ki Ankara hala aynı alt yapı iflas etmiş Yenimahalle berbat halde geriye gidiyoruz başa gelse sadece oturcak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title