Haberler

87. Oscar Ödülleri

LOS ABD'de, sinemanın yıldız isimlerini bir araya getiren 87. Oscar ödül törenine kısa bir süre kala Los Angeles'taki Hollywood Bulvarı üzerinde düzenlenen "kırmızı halı" etkinliği öncesinde başlayan yağmur, görevlilere zor anlar yaşattı.

LOS ABD'de, sinemanın yıldız isimlerini bir araya getiren 87. Oscar ödül törenine kısa bir süre kala Los Angeles'taki Hollywood Bulvarı üzerinde düzenlenen "kırmızı halı" etkinliği öncesinde başlayan yağmur, görevlilere zor anlar yaşattı.

Oscar ödül töreninin gerçekleştirileceği 3 bin 300 koltuklu Dolby Tiyatrosu girişindeki kırmızı halının üzeri çadırla kapatılmasına rağmen, kısa süreli şiddetli yağmur, kırmızı halının bir bölümünün ıslanmasına neden oldu. Görevliler kovalarla kırmızı halının daha fazla ıslanmasının önüne geçmeye çalıştı.

Sunuculuğunu, daha önce Emmy ve Tony Ödüllerinde de görev alan Neil Patrick Harris'in yapacağı ödül töreninde sahne alacaklar arasında, Lady Gaga, Rita Ora, Jennifer Hudson ve Anna Kendrick gibi müzik dünyasının tanınmış isimleri bulunuyor.

Olağanüstü güvenlik önlemlerinin dikkat çektiği, yılın en fazla yıldızını bir araya getiren dünyanın en büyük sinema etkinliğinde, bin 500 civarında üniformalı ve sivil yerel polis görev yapıyor. Etkinlikte, federal güvenlik birimlerinden elemanlar da güvenliğin sağlanmasına yardımcı oluyor.

Kaynak: AA / Güncel

Dolby Tiyatrosu Los Angeles Hollywood Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title