Haberler

​Seydişehir'in Büyük Hazinesi Sahiplerine Ulaştı

Güncelleme:

​Yazar ve Yönetmen Alper Akdeniz'in yazdığı Hazine Avcısı adlı çocuk romanı Seydişehir de ilk ve ortaöğretimde öğrenim gören 10.000 öğrenciye ulaştı.

Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün karne hediyesi olarak dağıtılan kitap bütün öğrenciler tarafından ilgi ile okundu.

Seydişehir Belediyesi'ne bağlı Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Seydişehir Belediyesi Kültür Müdürü Ali Öz'ün katılımı ile öğrencilerle söyleşiler yapan yazar Alper Akdeniz'e ilgi büyüktü.

​Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal "Hazine Avcısı bugün sizlerin yüreklerinizde yerini aldı. Sizler hem Seydişehir'in hem de güzel ülkemizin gelecekteki neferleri olacaksınız. Bizler sizlerin daha iyi bir dünya da yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

​Yazar Alper Akdeniz "Birkaç gündür Seydişehir'in köylerinde, kasabalarında ve şehir merkezlerinde imza günleri yapıyoruz. O güzelim çocuklar büyüyecekler ve bizleri yönetecekler. Seydişehir'i Seydişehirliler 'e anlatmak kadar zor bir şey yok sanırım, bende fahri Seydişehirli olarak çok yakın zamanda o güzelim köylere gelip pırlanta gibi çocukların kalbine dokunacağım. Hep birlikte hayal kurup daha güzel yarınların düşünü kuracağız." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alper Akdeniz Mehmet Tutal Seydişehir Ali Öz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title