Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda kadınlar balon uçurdu.

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda kadınlar balon uçurdu.

Hüseyin Kahya Parkı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Kırıkkale Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, kadınları sadece bir gün değil bütün yıl ve zamanlarda hatırlamak ve onlara değer vermek gerektiğini söyledi.

Kutsal varlık olan anneler ve toplumun her alanında olması gereken kadınlar inşallah Türkiye'de de her geçen gün çok daha güçleneceğini ifade eden Haktankaçmaz, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin nüfusunun yarısı kadın. Kadınların olmadığı bir ülkede millet olarak yarımız yok demektir. Yani yüzde 50 kapasiteyle çalışıyoruz demektir. Kadınlarımıza yönelik çok güzel çalışmalarımız var kamu kurumlarında, sivil toplum kuruluşlarında. Bu çalışmaların devam etmesi birlik ve beraberlik ruhunun sağlanmasında bu durumun çok önemli bir yeri var. Türk kadını her alanda kendini gösterir yeter ki o imkan sağlansın. Bugün yada dün sınırlarda, savaşlarda bu millet ve bayrak için hayatını feda eden kahraman şehitlerimizi bu kadınlarımız yetiştirmişlerdi. Yeri geldi kendisi bizzat mühimmatı yüklenip cepheye taşıdı. Türk kadını bütün zorlukların üstesinden geldi gelmeye de devam edecek. İnşallah bu çalışma ve gayretlerle Türk kadını çok daha iyi yerlere gelecek ve ülkemizin kalkınması için çok büyük katkılar yapacak. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uğurlu ise, Türk kadının güçlü ve çok değerli olduğunu söyledi.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Uğurlu, kadınların sosyal, siyasal ve ekonomik hayatta daha yüksek konumlarda yer almalarının doğuracağı olumlu neticelerin onların yetiştirecekleri nesillere yansıyacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından Vali Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve kadınlar, hep birlikte balon uçurdu.

Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural ve kadınlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İlker Haktankaçmaz Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title