Haberler

8 gündür keçilerini arayan çiftçi: Çalındıysa, çalanlar söylesin de boşa aramayalım

Güncelleme:

8 gündür keçilerini arayan çiftçi: Çalındıysa, çalanlar söylesin de boşa aramayalım KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın ilçesinde İsmail Doğan, 8 gün önce kaybolan 13 keçisini arıyor.

8 gündür keçilerini arayan çiftçi: Çalındıysa, çalanlar söylesin de boşa aramayalım

KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın ilçesinde İsmail Doğan, 8 gün önce kaybolan 13 keçisini arıyor. Son olarak belediyenin dronu ile yapılan aramalardan sonuç alamayan Doğan, artık keçilerinin çalındığını düşünmeye başladığını belirterek, "Eğer çalındıysa çalanlar söylesin de boşa aramayalım" dedi.

Tufanpaşa Mahallesi'nde yaşayan İsmail Doğan, 8 gün önce keçilerini otlatmaya götürdü, ancak 13'ü çıktıkları dağdan inmedi. Bunun üzerine Doğan, keçilerini bulmak için en son gördüğü yere gitti. Kendi çabalarından sonuç alamayan İsmail Doğan, günlerce aradığı keçilerini bulabilmek için son çare olarak Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ile irtibata geçip, hayvanlarını belediyenin dronu ile aramak istediğini söyledi. Başkanın bu isteğe olumlu yanıt vermesi üzerine belediye personeli Mansur Öksüz, drone ile keçilerin kaybolduğu yere gitti. Yaklaşık 1 saat drone ile yapılan aramalardan da sonuç çıkmadı.

'ÇALDILARSA HABER VERSİNLER BOŞA ARAMAYALIM'

İsmail Doğan, kaybolan keçilerinin hepsinin de yakında doğum yapacak gebe keçiler olduğunu söyledi. Her yeri aradıklarını, son umudu olan drondan da sonuç çıkmadığını kaydeden Doğan, şunları söyledi:

"40 keçimden 13'ünü kaybettim. Dağda arazi şartları çok zor yine de aradık bulamadık. Andırın Belediye Başkanımızdan dron ile aramak için yardım istedik. O da sağlolsun bizi kırmayarak Mansur Bey'i gönderdi. Dron ile aradık ama bulamadık. Çalınmış olduğunu düşünmeye başladım. Eğer çalındıysa çalanlar söylesin de boşa aramayalım. Keçilerimi görenlerden yardım bekliyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş İsmail Doğan Andırın Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title