Haberler

7 Kocalı Hürmüz", Müjdat Gezen'in Yorumuyla Seyirciyle Buluşuyor

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Müjdat Gezen'in üstlendiği '7 Kocalı Hürmüz müzikali Ekim ayı sonunda seyirciyle buluşacak.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Müjdat Gezen'in üstlendiği '7 Kocalı Hürmüz müzikali Ekim ayı sonunda seyirciyle buluşacak.

Türk mizahının önemli isimlerinden Sadık Şendil'in kaleme aldığı '7 Kocalı Hürmüz oyunu, usta tiyatrocu Müjdat Gezen'in yorumu ve iddialı kadrosuyla sahneye taşınacak. Ekim ayının son haftası seyirciyle buluşacak '7 Kocalı Hürmüzün basın toplantısı, müzikalin sahneleneceği TİM Show Center'da yapıldı. Müzikalin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen usta tiyatrocu Müjdat Gezen ve oyuncuların katıldığı toplantıda, '7 Kocalı Hürmüz ile ilgili bilgi verilirken, müzikalden de kısa bir gösterim yapıldı.

Ercan Bostancıoğlu, tiyatroda 62'nci yılını kutladığını belirtirken, Yonca Evcimik de profesyonel sahne hayatında 40'ıncı yılına girdiğini söyledi. Evcimik, konservatuvarda klasik bale öğrencisiyken '7 Kocalı Hürmüzde dansçı olarak çalışmaya başladığını vurgulayarak, '1979'daki 7 Kocalı Hürmüz'de oynamıştım. Ben klasik bale dansçısı olmak istemiyorum, sahnelerde şarkı söylemek, dans etmek, tiyatro yapmak istiyorum dediğim, benim aklımı çelip yolumu değiştirdiğim müzikaldir '7 Kocalı Hürmüz'. Rahmetli Adile Naşit'in oynadığı Safinaz rolünü oynuyorum. 40 yıl sonra bana bu teklif geldi dedi.

İlker Ayrık da 7 kocadan biri olduğunu belirterek, 'Jönü oynuyorum. Hiçbir yerden tutturamıyorum, bari kilodan tutturayım diye 10 kilo daha vermem gerekiyor. Hürmüz'ün aşık olduğu kocası doktor rolündeyim. Türkiye'de birçok seyircinin hasret duyduğu bir oyun olacağını düşünüyorum ifadesini kullandı.

Müjdat Gezen ve diğer oyuncular da müzikal ve rolleriyle ilgili kısa bilgi verdi.

OYUNCU KADROSUYLA DA DİKKATİ ÇEKİYOR

Yıllarca birçok önemli tiyatrocu tarafından sahnelenen, aynı zamanda sinemaya da uyarlanan müzikal, farklı meslek ve tiplerden 6 kocası olan Hürmüz'ün 7'nci kocasıyla evlenmesiyle yaşanan olayları mizahi bir dille anlatıyor.

Dekor tasarımını Barış Dinçel, kostüm tasarımını Leyla Gezen ile Bahar Korçan, müziklerini Emirhan Cengiz, koreografisini Pınar Ataer'in üstlendiği müzikalde, Atilla Özdemiroğlu'nun ünlü bestesi 'Yalnız Kullar (Tanrım) parçasının yanı sıra Sadık Şendil'in vasiyeti üzerine İstanbul türküleri de yer alıyor.

Birce Akalay, İlker Ayrık, Yonca Evcimik, Ercan Bostancıoğlu, Suzan Kardeş, Ömür Arpacı, Mehtap Ar, Arzu Okay, Can Bana, Aykut Taşkın, Barış Taşkın, Cengiz Okuyucu ve Cengiz Gezgin'in oynadığı '7 Kocalı Hürmüz müzikalinde Müjdat Gezen de kısa bir rol üstleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yonca Evcimik Müjdat Gezen Sadık Şendil İlker Ayrık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title