Haberler

500 Bin Lirayla Kaçan İşletme Müdürü Memurluktan İstifa Etti

Güncelleme:

500 bin lirayı zimmetine geçirerek kaçan eski muhasebe yetkilisi ve Sosyal Tesis İşletme Müdürü Mehmet Alptekin, memurluktan istifa etti.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, yaklaşık 500 bin lirayı zimmetine geçirerek yurt dışına kaçan eski muhasebe yetkilisi ve Sosyal Tesis İşletme Müdürü Mehmet Alptekin'in, avukatı aracılığıyla memurluktan istifa ettiğine ilişkin dilekçe gönderdiğini söyledi. 

Trakya Üniversitesi'nin eski muhasebe yetkilisi ve Sosyal Tesis İşletme Müdürü Mehmet Alptekin, 14 Nisan günü Tıp Fakültesi Hastanesi binası altında bulunan ve üniversite tarafından işletilen restoran ve market kasalarından 'bankaya para yatıracağım' diyerek yaklaşık 25 bin lira alıp ortadan kayboldu.

ÖDEMESİ GEREKEN 500 BİN TL'Yİ ZİMMETİNE GEÇİRDİ

İşletmedeki görevlilerin muhasebeye haber vermesi üzerine ortaya çıkan olayla ilgili olarak Mehmet Alptekin'in işe gelmediği ve kaçtığı tespit edildi. Sosyal tesislere ürün sağlayan firmadan ödemelerin kendilerine yapılmadığı yönünde şikayetler gelmesi üzerine yapılan incelemede Alptekin'in tesise ürün getiren özel firmalardan alacaklarına karşılık ödeme makbuzu imzalattığı ancak, ödemesi gereken yaklaşık 500 bin lirayı ödemeyip zimmetine geçirdiği ortaya çıktı.

Rektörlük binası girişinde resim sergisinin açılışını yapan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, paralarla birlikte kaçan Mehmet Alptekin'in avukatı aracılığıyla memurluktan istifa ettiğine dair dilekçe gönderdiğini söyledi. Prof. Dr. Yörük, konuya ilişkin adli ve idari soruşturmanın sürdüğünü de belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Üniversitesi Mehmet Alptekin Yener Yörük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500

Yorumlar (37)

ANti dalaveresel.baba@hotmail.com:

Bana hükümetini söyle sana kim olduğunu söyleyim :D

48
21
yanıtYanıtla
ösmanbattal_769@hotmail.com:

ne kadar basitsin

yanıt0
yanıt0
aysuaxysu33@hotmail.com:

ne alakası var kazmalık yapma

yanıt0
yanıt0
O-Mnaknak@hotmail.co.th:

Bir anlik seytani ic guduyle caldin o paralari, Allah sana nasip edecek mi harcatmayi..? Tayyiplerin sonu da senin sonun gibi olsun.

18
38
yanıtYanıtla
onuronuruslu1453@hotmail.com:

ayakkabı kutusundamı götürdü ki paraları büyüklerimizi örnek almış demekki hayırını görme burnundan gelsin emi

30
9
yanıtYanıtla
hadi oradanzazabahri@hotmail.com:

ama bir sorun bakayım adam niye çalmış:)

35
1
yanıtYanıtla
YALANMImsr_turkey5@hotmail.com:

LANNN ÜLKE SOYANLARA SESİNİ ÇIKARTMAYANLARR SİZ YORUM ATMAYIN AGZIMI BOZARIM SİZE KARŞIII HELAL GARDAŞIMA

20
15
yanıtYanıtla
DR.ahist.istanbul@hotmail.com:

ORTAKSINIZ YANİİİİİ ? LEŞ AĞIZLI

yanıt0
yanıt0
Türkiyempoyrazyeli@Gmail.com:

EEE ESKİLERİN BİR SÖZÜ VARDI 'BALIK BAŞTAN KOKAR' DİYE; ARTIK GÜNÜMÜZDE ŞÖYLE 'BALIK BAŞBAKANDAN KOKAR'..! SİZ HIRSIZI, RÜŞVETÇİYİ KORUR, HİMAYE EDER, SUÇUNU GİZLERSENİZ DAHA BÖYLE ÇOK VAKA OLUR MEMLEKETTE; BİZLER DE MAL GİBİ İZLERİZ..!

20
14
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

ÜLKENİN KATRİLYONLARINI GÖTÜRENLER PAŞA GİBİ TV'LERDE GEZİYOR HELAL OLSUN O PARA SANA ÖMÜR BOYUNCA YETER AVRUPADA KRALL OLURSUN NE VAR BU GERİCİ YOBAZ ÜLKEDE

22
11
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title