Haberler

5 Yaşındaki Can'dan Fotoğraf Sergisi

MERSİN'de 5 yaşındaki Can Çınar Tuncel'in çektiği fotoğraflar, karma sergide yer buldu.

MERSİN'de 5 yaşındaki Can Çınar Tuncel'in çektiği fotoğraflar, karma sergide yer buldu. Doktor olan ve aynı zamanda fotoğraf sanatıyla ilgilenen dedesi Nizamettin Düzgün'ün hediye ettiği makineyle fotoğraf çekmeye başlayan Can Çınar Tuncel'in eserleri ilgi gördü. Mersin'de aile hekimi doktoru olan aynı zamanda fotoğraf sanatıyla ilgilenen dedesi Nizamettin Düzgün, torunu Can Çınar'a, geçen yıl yaş gününde bir fotoğraf makinesi hediye etti. Fotoğrafçılığa merak salan küçük Can Çınar, dedesiyle çıktığı gezilerde fotoğraf çekmeye başladı. Küçük Can Çınar'ın çektiği fotoğraflar geçen ay açılan karma sergilerde de yer aldı. Mersin Fotoğraf Derneği'nde 'Çocuk gözümle çocuklar' adlı sunumunda da gösterilen Can Çınar'ın fotoğrafları, usta fotoğrafçılardan tam not aldı. Can Çınar, fotoğraf çekerken dedesi ile daha fazla zaman geçirdiğini ifade ederek, çocukların yaşamını belgelediğini dile getirdi.

Dede Nizamettin Düzgün, 4'ncü yaş gününde bir fotoğraf makinesi hediye etmesi ile torununun fotoğrafçılık serüveninin başladığını belirterek, "Çınar benim ilk göz ağrım. Bir gün gittiğim bir fotoğraf gezisine giderken Çınar, kendisinin de gelmek istediğini söyledi. Ben de 'Sen orada sıkılırsın. Ne yapacaksın orada? Biz orada fotoğraf çekiyoruz' dedim. O da bana 'Beni de götür, olsun' dedi. Ben de, 'senin fotoğraf makinen yok' dedim. O da bana, 'Bana da bir fotoğraf makinesi alırsan hiç sıkılmam' dedi. Bunu söylediğinde 3 yaşındaydı. Çınar'ın parmaklarının gelişmesini bekledim. 4'ncü yaş günün de Çınar'a bir fotoğraf makinesi hediye ettim. Çınar'ın fotoğraf serüveni bu şekilde başladı. Aslında benim serüvenim Çınar ile birlikte olmak, gezip bir şeyler paylaşmaktı. Fakat benimle beraberken çektiği fotoğraflarla çocuklarla iletişime geçmesi, güzel fotoğraflar çıkartması bir proje hazırlamamıza sebep oldu. Bugün bu proje ile Mersin Fotoğraf Derneği'nde fotoğraf severlerin huzuruna çıktık" diye konuştu.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Can Çınar Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title