Haberler

5 Metreden Düştü, İtfaiye ve Sağlık Ekipleri Kurtarmak İçin Seferber Oldu

*üsküdar'da deprem yönetmeliği gereği yakılarak yeniden yapımı başlatılan bir okulun inşaatında çalışan İlhan Togar (39) 5 metreden dengesini kaybedip beton zemine düştü.

*üsküdar'da deprem yönetmeliği gereği yakılarak yeniden yapımı başlatılan bir okulun inşaatında çalışan İlhan Togar (39) 5 metreden dengesini kaybedip beton zemine düştü.

Ayağı kırılan işçiyi kurtarmak için arkadaşları,itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA

Kaza Üsküdar Hacı Esma Hatun mahallesi Selvilik caddesi üzerinde yeniden yapımı devam eden Sultantepe ilköğretim okulunda meydana geldi.Deprem yönetmeliği gereği yıkılarak yeniden yapımına başlanan okulun inşasında çalışan İlhan Togar isimli işçi iskelede çalıştığı sırada ayağının kayması nedeniyle dengesini kaybetti.5 metreden beton zemine çakılan işçinin ayağı kırıldı.Düşen işçiyi gören arkadaşları hemen yardıma koştu.İlk yardımı arkadaşları tarafından yapılan işçiyi kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi.Kısa bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralı işçiyi kurtarmak için seferber oldu.Sağlık ekipleri elindeki sedyeyle yaralı işçinin düştüğü yere indi.Boyunluk takılan işçi sedyeye konularak emniyet kemeri ile sabitlendi.İtfaiye ekipleri inşaatta kullanılan vinçe takılı olan kafes ile yaralının yanına indi.Kafesin üzerine konulan işçi itfaiye ekipleri ile birlikte düştüğü yerden yukarı çekildi.Yaralı işçi vinç yardımıyla sağlık ekiplerini bulunduğu alana indirildi.Yarım saat süren çalışmalar sonucu ambulansa konulan işçi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen işçinin ayağının kırıldığı anlaşıldı.

İnşaata çalışan Ali Karasu isimli işçi 'iskelede çalışırken ayağı kaymış dengesini kaybedip düştü.Hayati tehlikesi yok ama ayağında bir sıkıntı var" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultantepe Üsküdar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title