Haberler

4. GO Bayi Konseyi İstanbul'da Düzenlendi

Güncelleme:

Birçok özgün özelliğiyle akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan GO, Bayi Dostu BADO felsefesi ile de fark yaratmaya devam ediyor.

BADO felsefesi kapsamında bayilere 'yönetimsel süreçlerde söz hakkı' tanıyan GO Bayi Konseyleri'nin dördüncüsü İstanbul'da düzenlendi.

Yüksek standartlardaki yakıtları, kaliteli ve adil hizmet yaklaşımı ile akaryakıt sektöründe fark yaratan yeni nesil yakıt istasyonu GO, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiği BADO felsefesi ile bayilerine de benzersiz ayrıcalıklar sunuyor. Bayilere 'adil paylaşım' ve 'yönetimsel süreçlerde söz hakkı' sunan GO'nun BADO felsefesin en önemli platformu olan GO Bayi Konseyleri'nin dördüncüsü, 23 Temmuz 2015 Perşembe günü Radisson Blu Bosphorus Hotel'de düzenlendi.

GO bayi temsilcileri konsey platformunda buluştu

İpragaz CEO'su Selim Şiper, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, GO Satış Müdürü Hakan Çelik ile GO yöneticilerinin katıldığı 4. GO Bayi Konseyi'nde Türkiye'nin dört bir yanındaki GO bayilerini temsilen 10 GO bayisi yer aldı. 4. GO Bayi Konseyi'nde, sektör ve pazardaki güncel gelişmeler, mevcut durum ve potansiyeller ele alındı. Süreçlere ilişkin bilgi akışının da sağlandığı 4. GO Bayi Konseyi'nde, GO Bayi temsilcileri ve GO yönetimi fikir alışverişinde bulundular.

"GO, sağlıklı, güçlü ve emin adımlarla ilerliyor"

4. GO Bayi Konseyi'nde yaptığı konuşmada GO'nun emin, sağlıklı ve güçlü adımlarla gelişim gösterdiğine dikkat çeken İpragaz CEO'su Selim Şiper, "Türkiye akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO, birçok özelliği ile fark yarattı, yeni bir dönem başlattı. Yakıt ve hizmet kalitesi ile ayrışan GO, kısa sürede yolların aranan markası oldu. GO, sağlıklı, güçlü ve emin adımlarla yoluna devam ediyor; her geçen gün daha da büyüyor, gelişiyor" dedi.

"GO yollara çıktığı ilk günden bu yana başarılarını sürdürüyor"

GO'nun güçlü bayi yapılanması ile de sektöründe farklılaştığını belirten İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ise "Uluslararası nitelikte titiz bir hazırlık aşamasıyla örnek bir markalaşma süreci geçiren GO, yollara çıktığı ilk günden bu yana yeni nesil yakıt istasyonlarında da bu başarısını sürdürüyor. Bu önemli başarı bizlerin olduğu kadar, tüm GO bayilerinin de eseri. Bugün geldiğimiz noktayı, her bir GO bayisinin başarılarının toplamı olarak kabul ediyoruz" dedi. Aratay, temsil süreleri dolduğu için konseye son kez katılan GO bayilerine bugüne kadar olan katkılarından dolayı da teşekkürlerini sundu.
4. GO Bayi Konseyi'nde katılımcı grubun iki yıllık temsil sürelerinin dolması nedeniyle, son üç konsey kararları genel olarak değerlendirildi, uygulamalar ve sonuçlar ele alındı. 4. GO Bayi Konseyi "Ben Olsaydım" başlıklı son bölümde bayilerin görüş ve önerilerini paylaşması ile tamamlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul İpragaz Türkiye Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title