Haberler

3 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da, çaldıkları dizüstü bilgisayarı satmaya kalkışan 3 kişi yakalandı.

Şanlıurfa'da, bir evden çaldıkları dizüstü bilgisayarı satmaya kalkışan 3 kişi, polisin takibi sonucu yakalanıp gözaltına alındı.

Merkeze bağlı Karaköprü Beldesi'ndeki bir eve, geçen cumartesi günü giren hırsızlar içeride bulunan bir dizüstü bilgisayar ile bazı malzemeleri çaldı. Döndüklerinde hırsız girdiğini fark eden ev sahipleri, hemen polisi aradı. İhbar üzerine eve gelen polis, parmak izi incelemesi yapıp çalınanlara ilişkin bilgiler aldı. Hırsızların yakalanmasına yönelik çalışma başlatan polis, çalınan bilgisayarın satılabileceğini düşünerek kent merkezinde önlem aldı.

Bugün öğle saatlerinde kent merkezinde çalıntı bilgisayarı satmaya kalkışan Cemil Y., polis tarafından gözaltına alındı. Sorgulanan Cemil Y., hırsızlığı arkadaşları olan Abdullah K. ve Orhan T. ile birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. Bunun üzerine diğer 2 şüpheli de polis tarafından evlerinde gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması tamamlanan 3 şüpheli, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, 'hırsızlık' suçundan Adliye'ye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaköprü Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title