Haberler

24. UluslararaSı Tüketici Zirvesi''ndEn Sabri Özel''e Ödül

Tüketici Akademisi Tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde Gerçekleştirilen 24. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde ''Sabri Özel'' Güçlü Marka Kimliğiyle Ödüle Layık Görüldü.

Tüketici Akademisi tarafından Türkiye'de tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların güven değerlerini ölçümlemek için 9 ilde görüşme ile SAM Sosyal Araştırmalar Merkezi'ne yaptırılan ülkemizin en geniş marka araştırması sonuçları Zirve finalinde kamuoyu ile paylaşıldı. "Marka Algısı" konulu bu araştırma sonuçlarına göre ürün ve hizmet kalitesine en çok güvenilen markalardan Sabri Özel, "TÜKETİCİ 2011 KALİTE ÖDÜLÜ" 'ne layık görüldü.

Türkiye'den iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren organizasyonda tüketici, marka, farklılaşma, iletişim, sosyal sorumluluk, toplumsal barış, ürün çeşitlenmesi, uluslararası rekabet, yaşam ve düşünce kalitesi, çevrenin korunması gibi konular iş ve sanat dünyasının başarılı yöneticileri tarafından ele alındı.

Hizmet kalitesine en çok güvenilen markalara "Tüketici 2011 kalite ödülü" verildiği gecede kurumların nasıl tüketici odaklı olması gerektiği değerlendirilerek, kurum temsilcilerinin vizyonlarını, stratejilerini, deneyimlerini paylaşmaları sağlandı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin başarılı oyuncusu Meryem Uzerli'nin sunuculuğunu yaptığı gecede ödüller, Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder tarafından takdim edildi. Ödülü alan Sabri Özel Genel Koordinatörü Mustafa Kadıoğlu gecede emeği geçen, araştırmalara katılan herkese ve markasını bu günlere taşıyan ekibine teşekkürlerini ileterek sahneden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title